2777
2789
عنوان

دعوا با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 128 پست
وای پس همش گردن شماست ای دادبکو بدبخت یکم اخلاقتو درست کن فردا یکی کنارت باشه

ببین همه تو فامیل با مادرشوعرم قهرم تنهایی تنهاست من نباشم تو خونه کپک میزنه هیچکس درو نمیزنه ولی آدم بشو نیست 

مممممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیا منطقی به مسئلت نگاه کنیم شوهرت طرف توعه و تو ظاهر نشون داده مادرشوهرت حسسسسودیش شده ، یه لحظه خو ...

من نگفتم تو بی عرضه بابای اشغالش گفت ت بی عرضه ای که طرف ژنتیک گفتم آره راست میگ باید بیای هر روز یه فضل کتکم بزنی میدونم خیلی وقته حلووون سر خم کردم دیک نمیتونم

مممممم

ب نظرم خیلی بهتر میتونستی این مسیله رو‌ جمع کنی 

بگی من ۱۰ روز اومدم پرستاری شمارو کردم کم و کسری هم بود ب بزرگی خودتون میبخشیدین نه اینک تا شوهرمو تنها گیر آوردین بد منو میگفتین

یعنی این ۱۰ روز کار و تمیز کاری و رفت شست و گذاشت کنار این حرفارو بارت کرد ؟؟ اصن تحویلشون نگیر بزار ...

اره اصلا نزاشت به خونم برسم هونحا ک بودم به شوهرم گفته ولی اون ب من نگفته ک‌مبادا ول کنم برم ننش بمونه

مممممم
نه نمیشه حمالی های زیادی کردم هیچکدوم نشده چون یه شوهر بیشعور دارم

همینکه براش کلفتی میکنی بی ارزشت کرده عزیزم آدم واسه مادرخودشم اینقدمایه نمیذاره که تومیذاری یه کم به گذشتت نگاه کن ببین چقدخودت روکوچیک وبی ارزش کردی؟؟ متوقفش کن وبرای خودت احترام قائل شو باسیاست وزیرکی باراین حمالی ها روازدوشت بردار😘بعدش متوجه احترام وتوجه اطرافیانت میشی مخصوصاشوهرت

اشتباه اول رو شوهرت کرد که بحث دعوا رو شروع کرد. اون بخاطر اینکه شبا از سر کار میومد نتونستید برید خونشون چرا گفت بخاطر حرف شما بوده؟

اشتباه دوم رو هم خودت کردی اصلا نباید تو بحثشون دخالت میکردی و گوشی رو گرفتی

الانم زنگ بزن شوهرت برگرده خونه و باهم با ارامش صحبت کنید و حلش کنید

بخدا من کم مونده خودکشی کنم اصلا خسته شدم ازین زندگی زهرمار تو همه چیز برام‌کم گذاشتم ولی انتطارشون ...

مادرشوهرت ۴۲ سالشه؟؟ جوونه که! چرا کاراشو خودش و شوهرش نمی کنن؟؟ تقصیر خودته که خودت رو میری میندازی تو دست و پاشون !! تو عروسی نه دختر!!  یعنی چی ۱۰ روز با بچه کوچیک رفتی کاراشو کردی؟؟ کور که نبود! خودش پا میشد با کمک شوهرش کاراشو میکرد! خواهر من ۴۲سالشه یه بچه دو ساله داره .شاعلم هست یه بچه مدرسه ای هم داره .تمام کارارو هم خودش تنها میکنه 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
اول اینکه اگه من همچین اتفاقی مثل مادرشوهرت بیفته یه عروس نمیگم بیاد که منت بزاره .پسر بزرگ کردم برا ...

مادر شوهرم تو‌فتیمل با هیشکی خوب‌نیست همه ا

باهاش قهرن من نباشم مورده‌ رفته اصلا نیاز به نگهداری نداشت ولی رفتمو کمکش کردم نزاشتم یه دونه لیوان برداره اون باید رفتار بهتری داشت شما طرف رف اونو نگیر الان ت پسر داری فک میکنی که چی میخای امحا منو حرص بدی مجبور نیستی اینجا باشی میتونی بری بیرون امیدوارم یکی مثل خودت عروست بشع

مممممم
من ۲۲ شوهرم ۲۶

یعنی مادرشوهرت ۱۶ سالگی شوهرتو به دنیا اورده وبا اون سن کمش زحمت کشیده بزرگش کرده یعنی حقش نبوده از پسرش انتظار داشته باشه روز مادر بره پیشش و براش کادو بخره.یعنی خودت اگه مادر زن یا مادر شوهر شی از بچه هات انتظار کادو نداری.

مادر منم تا چند وقت پیش بخاطر قندش چشماش رو مرتب تزریق میکرد گاهی من میبردمش دکتر، گاهی برادرم، گاهی ژندادشم . برای قطره چشم هم تا ۵ روز هر ۶ ساعت باید قطره قطره بریزه ، ی قطره هم هست که تا دو روز هر ۴ ساعت بریزه.

خوب اگه ما انجام ندیم دختر اصغر بغال باید انجام بده