2777
2789

سلام بچها من و نامزدم ب چالش بزرگی برخوردیم 

من چندسال سخت درس خوندم کلی رویا و آرزو دارم و می‌خوام وارد بازار کار بشم و مستقل شم از طرفی نامزدم میگه پول کافی برای رهن خونه نداریم توی شهر و باید تو روستا زندگی کنیم ...من حتی زبانشونم بلد نیستم 🥲خانوادمم فکر نمی‌کنم ب هیچ وجه قبول کنن هرچی بهش میگم میگه بهانه های بچه گانه میاری تو منو دوست نداری من چیکار کنم 😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیکشو بزن البته اگه دیدی واقعا قبول نمیکنه

بابا هرچی میگم من اونجا خوشحال نخواهم بود 

نمیتونم تو روستا ب آینده فکر کنم نمیشه ب مشکل می‌خوریم میگه نه بهانه هات بچه گانه و الکیه

بحث دوست داشتنو نداشتن نیست 

یکسری حرفا زد ک زده میشه و باید انجام بشه مثلا زندگی داخل شهر 

مثلا من همسرم پرسید خونه اجاره ای میای پولم نمیرسه گفتم نه چون استرسش برام زیاده هر ماه اجاره یا رهن سر سال دوباره پول بزاریم رو پیش 

یه زیر زمین سی متری هم شده برام بخر 

ببین یکسری چیزا هست ک باید باهم ببندید 

اگر نمی تونی توی روستا زندگی کن قشنگ بگو 

بابا هرچی میگم من اونجا خوشحال نخواهم بود نمیتونم تو روستا ب آینده فکر کنم نمیشه ب مشکل می‌خوریم میگ ...

آخه تو روستا زندگی کردن واقعا یجوریه خب یه خونه کوچیک تو شهر رهن کنین که بهتره

بعدشم پول نداشت چرا اومده زن بگیره

درحدی که نمیتونه حتی یه خونه رهن یا اجاره کنه؟

زن گرفتنش دیگه واسه چیه

خدایش روستای خانواده شوهر ظلمه به خودت من حاظر نیستم از مامانم یه منطقه دور باشم هرچی باشه اتفاقی افتاد مشکلی داشتی چه جوری میخوای از پسش بربیای اونم اوایل ازدواج که با وجود شیرینیش هزارتا چالش داره

بری دیگه برنمیگردی تا 20 سال دیگه هم اونجایی. باهم الان خیلی محکم توافق کنید مثلا حق مسکن داشته باشی. تا نیاد شهر راضی نشو

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون