2777
2789
عنوان

دعوا با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 128 پست
دقیقا اصلا نباید تلفن صحبت می‌کردی دعوا میکردی خیلی چیزا باید تودار باشی الان چیزی که نفع ات بود ورق ...

من هیچوقت بدشون رو‌نمیگم خودش باعث شد برگشته میگ‌تدفقط باید برای مادر خودت رز‌کادذربخری نه برا مادر بقیه نتونستم ساکن بشینم

مممممم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره لازمه برام هیچ‌کاری‌نکردن ازم انتطارشون زیاده مادر شوهرم میگ تو برا مادر خودت باید کادو بخری نه ...

من نمیدونم منظور خودتو مادرشوهرت چی هست.ولی من از الان که پسرم ۱۴ سالش هست یادش دادم برام روز مادر بگیره که پس فردا زن گرفت هم یادش باشه که بهم کادو بده. 

وقتی شوهرت ب نظرت احترام میذاره و قبولت داره.. با مادرش در نیوفت... بخاطر شوهرتاینجوری کم کم شوهرت ب ...

شوهرم تو‌روم یه جوره  پشتم یجور همن روز بکن نگفته که من تا آخر از من مراقبت کنم اینم یه جور گرگه مثل مادرش

مممممم

بیا منطقی به مسئلت نگاه کنیم 

شوهرت طرف توعه و تو ظاهر نشون داده 

مادرشوهرت حسسسسودیش شده ، یه لحظه خودتو بزار جای اون سنی نداره فک میکنه پسرش ازش خیلی دور شده 

ترسیده یه ترس مادرانه ....خیلی گناه داره .....

بنظرم دلت براش بسوزه 

خواسته تو رو از چشم پسرش بندازه ....

اما باز هم شوهرت طرف تو بوده ....

شوهرتو خرد کردی ک دختر گفتی آره بی عرضه ای ...

بنظرم سنت کمه 

من الانم ۳۲ سالمه اگه همسن تو بودم قطعاااا واکنشم مثل تو بود .....ولی اگه نگاهت عوض بشه خیلی خیلی کمتر حرص میخوری ....

من نمیدونم منظور خودتو مادرشوهرت چی هست.ولی من از الان که پسرم ۱۴ سالش هست یادش دادم برام روز مادر ب ...

مام کادو میدیم ولی می‌دونی اینستا هیچکحا نتونستیم بریم چهارم هم سرکار می‌ره هم دانشگاه می‌ره شب ساعت ۱۰ میاد خونه صب نمیره نتونستیم بریم ت هم باید درک کنی وقتی پسرت میگ مامان کار دانم روز آینده میام برات کادو میارم تو باید پاتو زمین تو یه کفش بگی آدم فقط برا نادر خودش یمخزه نه مادر زنش این درسته؟

مممممم

اول اینکه اگه من همچین اتفاقی مثل مادرشوهرت بیفته یه عروس نمیگم بیاد که منت بزاره .پسر بزرگ کردم براش زحمت کشیدم خود پسرم بیاد حواسش به من باشه .

دوم مادرشوهرت جای اینکه ازت بخواد لباساشو ببری بشوری باید به پسرش میگفت براش ماشین لباس شویی بخره که جنگ نشه.

خوبه شوهرت گذاشته قطع رابطه کنی شوهر من نمیزارع

دیگه دید ب جایی رسیدیم ک گفتم اصلا جدا شیم

خونه مادرش صدتا سر خر هست از هر دهن هم یه تیکه میاد بیرون.بزرگتر نداره ک اون خونه 

دیوانه خانه ست

اعصابم رو از سر راه نیاواردم ک بزارم پای جاری حسود و مادرشوهر مریض و خواهرشوهر عقده ای