2777
2789
عنوان

دعوا با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 128 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار درستی نمیکنی من اومدم اینجا درود دل شما داری از او طرفداری میکنید چرا چون خودتم پسر داری این دلی ...

قصدم سرزنشت نبود گفتم که یکم توهم بتونی مادرارو درک  کنی .وظیفه هیچ عروسی نیست به مادرشوهر  برسه و ازش مواظبت کنه این وظیفه پسر هست که حواسش به مادرش باشه نه عروس.عروس کلفت مادر شوهر نیست .مگه اینکه محبت دو طرفه باشه  و مادر شوهر محبت عروس رو جبران کنه.

خوندم 

چند سالته؟

ببین وقتی ۴ سالته واسه آبنبات چوبی گریه میکنی ۸ سالته واسه نمره املا ۱۵ سالته واسه یه رژ زدن و..... دیگه وقتی ۲۰ سالته واسه آبنبات و املا گریه نمیکنی

میدونی منظورم چیه؟ بزرگ شو و درگیر نشو اصلا و ابدا....

با سیاست باش

درگیری فقط زندگیتو خراب میکنه و روح و روانت رو بهم میریزه

با شوهرت صادق باش و جلوش زنگ میزدی بعد گفتن همسرت که یادمه

زنگ میزدی به مادرشوهرت میگفتی لباس اگه دارید بدید همسرم بیاره میندازم ماشین و به شوهرت ثابت میکردی که واقعا این حرف رو زدی 

یکم مدارا کن و دعوا نکن و بحث نکن و قهر و ناراحتی نزار پیش بیاد

حرف حرفه چاقو نیست که آدم رو بکشه

بزار حرف بزنن لبخند بزن و خیلی آروم و شیک رفتار کن نه مثل این دخترای پر سرو صدا و حساسیتت رو کم کن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
خوندم چند سالته؟ببین وقتی ۴ سالته واسه آبنبات چوبی گریه میکنی ۸ سالته واسه نمره املا ۱۵ سالته واسه ی ...

۲۱سالمه‌ من ۵ساله ازدواج کردم تاالانم‌ با سیاست رفتار کردم ولی دیگ نمیکشم دیگ نمیتونم بشینم بشنوم به خانوادم فش بدن نمیتونم دیگ بزارم ازم سو استفاده ‌ کنن‌ به بچه کوچیک ۱۷ماهه دارم دیگ نمیتونم بکشم زندگی برام خیلی سخت شده

مممممم
۲۱سالمه‌ من ۵ساله ازدواج کردم تاالانم‌ با سیاست رفتار کردم ولی دیگ نمیکشم دیگ نمیتونم بشینم بشنوم به ...

واسه همین با ازدواج تو سن کم مخالفم عزیزم میدونی طرز تفکر به دختر ۱۶ ساله واسه زندگی با ۲۶ ساله متفاوتع

اما الان مهم نیست میدونی خوبی سیاست چیه اینکه خودت آرامش داری من اصلا رفتار بقیه و حرفاشون واسم مهم نیست با کسی هم درگیر نمیشم حتی اگه ناراحت بشم تو خودم میریزم واسه یه روز و فردا عادی میشم چون خودمم و کسی واقعا جز همسر و بچه ام واسم مهم نیست احترام میزارم و دهان همه رو میبندم من یه شهر دیگه ام حتی نمیرم شهرم بنا به دلایلی و زنگ میزنم دعوت میکنم چند روز میان کلی پذیرایی میکنم احترام خودم و اونا حفظ میشه و تماااام 

زنگ میزنم هر ماه پول میریزم واسه مادرشوهرم که من دورم هر چی میخوای بخر و آرامشم رو حفظ میکنم

حق داری

اما کسی عوض نمیشه فقط یه موضوع ساده میشه یه دعوای بزرگ 

به خودت و بچه ات توجه کن ول کن این حرفارو هر چی بکشی بیشتر ‌کش میاد

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
واسه همین با ازدواج تو سن کم مخالفم عزیزم میدونی طرز تفکر به دختر ۱۶ ساله واسه زندگی با ۲۶ ساله متفا ...

همه این چیزایی که گفتین من صدبرابرشو انجام دادم ولی خیلی پررو شدن خیلی زیاد می‌دونی طرف هر کس با هم دیگ فرق داره برا من هیچکدوم ارزش کارایی ک براشون میکنم رو نمی‌دونن

مممممم