2777
2789
منظورم این بود که واقعا قانون نمیذاره بیمار روانی پرستار بشه؟ خیلی وحشتناکه برای بیماران که پرستار ب ...

گفتم که نه

زمان استخدام وزارت بهداشت تست روان گرفته میشه

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممکنه ازدواج دخترش اتفاقا باعث درمانش بشه چرا انقدر حرفهای منفی می زنید؟دختر ایشون براثر ازار یه مرد ...

ولی باید نازمدشو در جریان بیماریش میزاشتن

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

ای بابا....ول کنید دیگه...به جای اینکه دل یه مادر که پر از استرس و آشوبه رو با حرفاتون آروم کنید شدی ...

عزیزم خیلی از این بیماریا که ژنتیکی هم هست از یه سنی به بعد فعال میشه 

باید میگفتن تا ازمایش بدن بعد ازدواج کنن اگر اوکی بود

این حرفتون خیلی سنگینه ،خوشتون میاد با یکی ازدواج کنید بعد بفهمید مشکلاتی داشته؟؟؟؟ حرفتون انقد سنگینه که واقعا جا داره بترسید 

همسر بیچاره من  مادرش مشکلات روانی داشته  اسکیزوفرنی و افسردگی حادو چیزایی که اون زمان تشخیص ندادن اما خیلی بستری شده خیلی شوک درمانی همش میل خودکشی داشته همسرم تعریف میکنه کلاس سوم بوده شبا نگهبانی میداده باداداشش مادرش نره خودشو دار بزنه  عاقبتم  خودشو دغر زدو کشت وقتی شوهرم فقد چارده سالش بوده  اماخداروشکر همسرم و داداشش سالمن و خیلی ام سرن  از اکثر افراد جامعه ولی خب چه ضربه ها که نخوردن....نمیخام ته دلتو خالی کنم اما  درمانشو خیلی خیلی جدی پیگیری کنید وقتی دخترتون باهوشه و عشق وانگیزم کنارش هست  و درمان موثر؛ خدارو چه دیدی شاید کامل خوب شدیاکنترل شد...اخه باچالشای زندگی با دعواهایی که باهمسرش پیش میاد  بااین وضعش چطور کنار میاد؟؟؟شرایط دخترتون جدیه شمام خسته اید ولی دورادور حواستو جم کن یه جرقه میتونه هرانچه هستو بدتر کنه .....نذارید بچه دارشه فقد

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

ممکنه ازدواج دخترش اتفاقا باعث درمانش بشه چرا انقدر حرفهای منفی می زنید؟دختر ایشون براثر ازار یه مرد ...

عزیزم ایشون مشکل منتال داره مشکل روحی نیس که با عشق و علاقه خوب شه 😐😐😐😐😐😐انگار میگی یکی‌که سرطان داره ازدواج کنه خوب میشه

عزیزم خیلی از این بیماریا که ژنتیکی هم هست از یه سنی به بعد فعال میشه باید میگفتن تا ازمایش بدن بعد ...

وآقا همچین بیماری هایی هستن ؟

کدومان ؟ میتونی بگی 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
عزیزم ایشون مشکل منتال داره مشکل روحی نیس که با عشق و علاقه خوب شه 😐😐😐😐😐😐انگار میگی یکی‌که سرط ...

منتال یعنی چی 

میخام برم نت بگردم ولی میترسم تاپیک بترکه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
ولی باید نازمدشو در جریان بیماریش میزاشتن

اونکه اره اما اینها الان که سر زندگیشون نرفتن نامزدن به زودی پسره میفهمه و اگر نتونه کنار بیاد پشت پا میزنه به همه چی

عزیزم خیلی از این بیماریا که ژنتیکی هم هست از یه سنی به بعد فعال میشه باید میگفتن تا ازمایش بدن بعد ...

کاری که شده......اشتباهی بوده که صورت گرفته....الان چیکار می‌تونه بکنه بجز اینکه ازدواج و بهم بزنه....این خودش لطمه بزرگی به دخترش وارد میکنه....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
عزیزم ایشون مشکل منتال داره مشکل روحی نیس که با عشق و علاقه خوب شه 😐😐😐😐😐😐انگار میگی یکی‌که سرط ...

وای فقط کامنت یک سری کاربرها رو ک میخونم میفهمم ک چرا به ما میگن جهان سومی !