یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همسر بیچاره من مادرش مشکلات روانی داشته اسکیزوفرنی و افسردگی حادو چیزایی که اون زمان تشخیص ندادن اما خیلی بستری شده خیلی شوک درمانی همش میل خودکشی داشته همسرم تعریف میکنه کلاس سوم بوده شبا نگهبانی میداده باداداشش مادرش نره خودشو دار بزنه عاقبتم خودشو دغر زدو کشت وقتی شوهرم فقد چارده سالش بوده اماخداروشکر همسرم و داداشش سالمن و خیلی ام سرن از اکثر افراد جامعه ولی خب چه ضربه ها که نخوردن....نمیخام ته دلتو خالی کنم اما درمانشو خیلی خیلی جدی پیگیری کنید وقتی دخترتون باهوشه و عشق وانگیزم کنارش هست و درمان موثر؛ خدارو چه دیدی شاید کامل خوب شدیاکنترل شد...اخه باچالشای زندگی با دعواهایی که باهمسرش پیش میاد بااین وضعش چطور کنار میاد؟؟؟شرایط دخترتون جدیه شمام خسته اید ولی دورادور حواستو جم کن یه جرقه میتونه هرانچه هستو بدتر کنه .....نذارید بچه دارشه فقد
ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....