یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه خدایی نکرده جدابشه وبرگرده که مشکلاتش دوچندان میشه
شماهم بیشتر درگیر میشین
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
❌❌❌❌❌ دوستان عزیز من عکس دختر اسی رو دیدم ماشالله خیلی خیلی خشگله🥰😘😘😘
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
بدترین کار ممکن رو کردین ببخشید ولی این خانم نه تنها شریک زندگی شو خوشبخت نمیکنه بلکه یه بچه هم این ...
دقیقا میگن افسردگی با ازدواج خوب نمیشه
منم بعد ازدواج قرصهای رنگارنگ اعصاب همسرمو دیدم یعنی هیچکس از خانوادش بهم نگفتن از عمد هیچوقت حلال نکردم چون دلبستش شدم و نتونستم ازش دل بکنم
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
چرا فکر میکنی میزارن؟ واقعا مارومسخره کردی یا خودتو؟ اصلا میدونی محیط بیمارستان چیه؟ اصلا میدونی طرز برخورد مریضا با دکتر و پرستار چیه؟ میدونی بیمارستان فقط صدای دعوا و آه و ناله و فحشه؟ ادمسالم اونجا روانی میشه چه برسه دختر توکه کاملا تحریک پذیره با کوچکترین جیغ و داد از طرف همراه مریض دخترت بیمارستونو با خاک یکسان میکنه