2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خدایی نکرده جدابشه وبرگرده که مشکلاتش دوچندان میشه 

شماهم بیشتر درگیر میشین 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

❌❌❌❌❌ دوستان عزیز من عکس دختر اسی رو دیدم ماشالله خیلی خیلی خشگله🥰😘😘😘

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

نه نمیدونه چیزی تصمیم گرفتیم بهش نگیمبه خواستگار های قبلش گفته بودیم که به نظرم کار درستی نبود

وای!!!!!

خیلی به اون پسر مدیونید و بدترین ظلمو به جفتشون کردید با این پنهونکاری 

بدترین کار ممکن رو کردین ببخشید ولی این خانم نه تنها شریک زندگی شو خوشبخت نمیکنه بلکه یه بچه هم این ...

دقیقا میگن افسردگی با ازدواج خوب نمیشه 

منم بعد ازدواج قرصهای رنگارنگ اعصاب همسرمو دیدم یعنی هیچکس از خانوادش بهم نگفتن از عمد هیچوقت حلال نکردم چون دلبستش شدم و نتونستم ازش دل بکنم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چرا میذارن

چرا فکر میکنی میزارن؟ واقعا مارو‌مسخره کردی یا خودتو؟ اصلا میدونی محیط بیمارستان چیه؟ اصلا میدونی طرز برخورد مریضا با دکتر و پرستار چیه؟ میدونی بیمارستان فقط صدای دعوا و آه و ناله و فحشه؟ ادم‌سالم اونجا روانی میشه چه برسه دختر تو‌که کاملا تحریک پذیره با کوچکترین جیغ و داد از طرف همراه مریض دخترت بیمارستونو با خاک یکسان میکنه 

دقیقا از نظرم دخترشون عمرش رو هدر میکنه با این رشته چون درنهایت بعد از چندین سال تحصیل اجازه کاروفعا ...

رشته به درک

ازدواجش... 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
معلومه که نه!! تو چنین محیط پر استرس و پر چالشی یه بیمار روان چطور میتونه کار کنهمن خودم دانشجو پرست ...

منظورم این بود که واقعا قانون نمیذاره بیمار روانی پرستار بشه؟ 

خیلی وحشتناکه برای بیماران که پرستار بیمارستانشون بیمار روانی باشه و اسیبی بزنه خدایی نکرده به بیماران 

کاربری دست دو نفره

ممکنه ازدواج دخترش اتفاقا باعث درمانش بشه چرا انقدر حرفهای منفی می زنید؟

دختر ایشون براثر ازار یه مردی که احتمال زیاد هم عاشقش بوده به این وضع افتاده:)

شاید یه عشق حقیقی و یه مرد واقعی بتونه خاطرات بدگذشته رو دفع کنه 

نه نمیدونه چیزی تصمیم گرفتیم بهش نگیمبه خواستگار های قبلش گفته بودیم که به نظرم کار درستی نبود

یکی هم به عموی من نگفت زن عموم مادر زاد اختلال روانی داره 

عمومو بدبخت کرد 

حق الناس بدی گردن خودتون انداختید

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕