2777
2789
من واقعا نمیخوام دیگه توی زندگیش دخالت کنمفقط میخوام راحت شمبعد از 5 سال دارم میفهمم زندگی چیهمن خیل ...

شما مادرشی و هر کاری مردی و بکنی وظیفته 

میدونی اگه مادر اون پسر بفهمه شما با پسرش چیکار کردی چه اه و نفرینی شما رو میکنه؟؟؟؟

بابا بچه نیارید ولی اینجوری نندازید گردن بقیه .

بقیه رو هم بدبخت کنید

اون پسر چه گناهی داشت؟

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتظار دارید اسم دخترم هم داخلش نشون بدمبرام مهم نیست باور میکنید یا نهخیلی ها توی جامعه بیماری روان ...

خیلیا بیماری روان دارن گناه کبیره هم نکردن دست خودشونم نبوده 

ولی انکار کردن چنین فاجعه ای از همسرش یعنی تباهی زندگی یه جوون. 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
مامان اسی عزیزبه این فکرکنید اگر فرزندی این وسط متولد بشه چه عاقبتی با دخترتون خواهد داشت؟ حتی ممکنه ...

ای بابا....ول کنید دیگه...به جای اینکه دل یه مادر که پر از استرس و آشوبه رو با حرفاتون آروم کنید شدین نمک رو زخم.........دخترشون مادر زادی این مشکل و نداشتن ....پس بچه ی سالم به دنیا میارن....انشالله حالشون خوب میشه.....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
متاسفانه درسته من خودم بخاطر تجربه شخصی میگم مادربزرگم قرص میخورد مادرم هم قرص میخوره الان کمی به سن ...

اصا من یکم ناراحتی اعصاب دارم زندگیو به کام بچم تلخ کردم 

که این ناراحتی اعصابم ازصدقه سری شوهرمه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

شما مادرشی و هر کاری مردی و بکنی وظیفته میدونی اگه مادر اون پسر بفهمه شما با پسرش چیکار کردی چه اه و ...

فقط من بچه اوردم

این همه ادم که بچه میارن چرا مشکلات من رو ندارن 

پرسه در جریان امواج صوت 
همین که سرش با نامزدش گرمه کار ب کار من ندارهصبح بیرونن تا شب تایم هایی هم که بیرون نیستن در حال پیا ...

من شمارو درک میکنم  ولی باورکن این فقد یه دوره کوتاهه  مشکلاتش اضافه میشه ویکی دیگم بیچاره میشه

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....