2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام 

بهر حال هر کدوم از ما ی طور امتحان میشیم شما هم با بیماری فرزند 

که الهی خدا هیچ کس رو با بچه اش امتحان نکنه 

کاش حداقل برای تحصیل ی رشته کم تنش رو انتخاب می کردید مثلا روانشناسی یا چه می دونم هر چیز دیگه 

اگر فعلا عقد رسمی نکردن پیشنهاد. من اینه انجام ندید ببنید حال دختر و پسر چطوره زمان بدید به هر دو

5 سال تمام تموم زندگیم رو زهر کردمماهی حداقل 15 میلیون هزینه ی درمانش میکردیم دو بار الکترو شوک درما ...

گناه یه پسر جوان چیه؟ اختلال مرزی بدترین اختلال ممکن هست،از خود زنی و خودکشی بگیر تا فحاشی و آسیب زدن به بقیه کم چیزی نیست زندگی کردن با همچین ادمی. دخترت نباید ازدواج میکرد یا به یکی مثل خودش شوهرش میدادی، خدایی وجدانت چطوری راحته اخه؟