2777
2789

عکسشو نمیذارید یبار دیگه؟ 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی من به چی فک میکنم به بچه ای که قراره دنیا بیاد و دخترتون مث وحشیا بیفته به جون نوزادو بزنش ازاین روانیا زیاد است 

ازخداهم نمیترسم کخ این حرفو زد کسی که باید ازخدا بترسه استاتر که به هیچی فکرنکرده جزراحتی خودش

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

انشالا دخترتون خوشبخت بشه ولی دلم به حال اون پسر سوخت ای کاش این کارو نمی‌کردین دخترتون از لحاظ روحی ...

بیفته زندان که دیگه نمیتونه خرما بخره 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

منم تقریبا نقشه مغزیم همین بود الان سبز شده تقریبا کامل درمان شدم دخترتون خودش اگاه هست نسبت به وضعیتش؟  

من خودم میدونسم مشکلمو کتاب میخوندم راجبش تحقیق میکردم دارو خوردم تا خوب شدم

اختلال شخصیت مرزی و بیش فعالی بزرگسالی adhd

عزیز اینارو همه دارن اینروزا منتهی به پزشک نرفتن آدم سالم تو جامعه نیس ولی رفتارش مگه چطوریه که تو زندگیش تاثیر بزاره و رو اطرافیان بچش و شوهرش تحت تاثیر قرار میگیره ممکنه به طلاق عاطفی و طلاق واقعی یا حتی خیانت بکشه اگه مرد ندونهزو جا بزنه امیدوارم به جا باشه تصمیمتون 

من دیگه از کتک خوردن خسته شده بودم تنها راه نجاتم از زندگی جهنمی که داشتم شوهر دادنش بود

خب میخواستین خودتون رو راحت کنید اون پسر رو بدبخت؟؟؟؟

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

از ته قلبم ارزو میکنم با این ازدواج بیماریش خوب بشه و مشکلی پیش نیاد🩵

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

واقعا هم من هم خیلی از کاربرا ناراحتن واسه اون جوون بیچاره. 

الان این عکسا چیه؟ یه سری عکس بی نام و نشون هیچ سندیتی نداره ارزشی هم نداره

لطفا رجوع کنید به وجدانتون

سندیات رو هم ببرید به خانواده اون سیاه روز نشون بدید

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم