2777
2789
عنوان

بدون بچه هام اومدم قهر خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 80 پست
چرا قصد طلاق نداری؟!میدونی بچه هات چه آسیبی میبینن؟

میدونم و راهی ندارم واقعا

میدونم با اومدنمم چیزی تغییر نمیکنه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا فکر طلاق به سرت نزنه با وجود بچه اینایی که میگن طلاق بگیر یه چی روی هوا میگن انشاءالله شوهرت ...

بله دقیقا همینطوره الان کل دایی های من تریاک میکشن زندگس خوبی هم دارن دلیل نمیشه کسی تریاک میکشه سریع طلاق بگیری که دستش به دهنش برسه وضع مالی خوب باشه مشکلی نداره راحت میشه بابا راراضی کنی بزاره کنار بازبون خوش فقط

خوب پس توخونه نمیتونه بکشه پرحاشگریش زیادیش ازاین هست چون ازادی نداره بکشه تو خونه ازشماها بدش میاد ...

نه میره خونه مجردی رفیقش

اصلا مشکل مکان و مواد نداره به هیچ عنوان

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بزار امید خدا به درآمد برسی مستقل تر بشی میتونی قوی تر بشی

انشالله برام دعا کن بگیره این مغازه برامون

تریاک که معمولا مهربون میشن ببین کار دیگه نمیکنه

مثلا چی؟

ببین شیره میکشه

با تریاک فرق میکنه؟

نه میره خونه مجردی رفیقشاصلا مشکل مکان و مواد نداره به هیچ عنوان

چراداره به من نگو که اون اونجا میره باید تریاک بابا رابده شک نکن میده مهمون برای بابا میاد این بابا نمیتونه که موتدشو بزاره جیبش باید بزاره وسط مواد کش ها برای خودشون قانون دارن فکرکنم شما چیزی نمیدونی 

ن میخای طلاق بگیری ن کمکش کنی ترک کنه😵‍💫هدفت چیه الان؟

نمیدونم بخدا

اگه بخواد ترک کنه که با جون و دل قبول میکنم

ولی میدونم ترک نمیکنا

ببین قبل اعتیادشم مشکل زیاد داشتیم کلی الان به شدت پرخاشگره

نگران بچه شیرخوارت نیستی ؟ اینکه بیقراری کنه و شوهرت نتونه آرومش کنه

گفتم که رابطه توبی با شوهرم دارن

میدونم به خوبی ازشون مراقبت میکنا

از نظر جسمی و روحی خیلی خسته ام شاید این چند روزم ی استراحتی بشه برا خودم