2777
2789

از شب یلدا نه زنگ بمن زده نه پیام داده

سر اینکه من بهش گفتم چرا شب چله خودت برامن کاری نکردی من انتظاری از مادرت ندارم از خودت انتظار داشتم بهش گفتم منم ذوق داشتم تازه عقدم دلم به همین چیزا خوشه.برگشته میگه به مامانم میگم بهت زنگ بزنه به خودش بگو تا جوابتو بده.بعد مامانش زنگ زده میگه تودعقدت خونه ما بوده برامن پشت عقد النگو ندادی بابات بهت انگشتر نداده وام ازدواجتا ندادی بمن فلان کارا نکردی من برات پیرهن خریدم.منم جوابشو دادم گفتم هرچی خریدید برات میارم.از اون روز شوهرم خبریش نیست دارم اذیت میشم چجوری می‌تونه یه هفته ازم بی‌خبر باشه 

وسایلاشونو پس ببر خودتو راحت کن منتظر این ادمای بی فرهنگ نباش

برا خودت ارزش قائل شو لطفا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مشکلم اینه باهاش رابطه کامل داشتم

چرا اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه عقد واسه شناخت نیست؟

خو رابطه کامل داشتی فردا شوهرت برات تره هم خرد نمیکنه مردو باید تشنه نگه داشت نه اینکه هرچی میخاد بدی بهش .

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من مشکلم اینه باهاش رابطه کامل داشتم

مهم نیست عقدش بودی

دندون لقو بنداز دور

اعتماد بنفس داشته باش

همین رفتارارو کردی ب خودشون اجازه هرچی میدن

طرف ۳ تا بچه داره جدا میشه ، چی شده مگه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همش حالم بده یه هفتس از بلاتکلیفی بدم میاد

تو دیگه دختر نیستی مجبوری باهش تا ازدواج بری.

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

چرا اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟مگه عقد واسه شناخت نیست؟خو رابطه کامل داشتی فردا شوهرت برات تره هم خرد نمیکنه مردو ب ...

اصلا ربطی نداره زن عقدیش بوده

جدام‌شه اتفاقی نمیفته

تو دیگه دختر نیستی مجبوری باهش تا ازدواج بری.

وا این حرفا چیه میزنید ب خاطره ی لایه خودشو بدبخت کنه

دارم فکر میکنم نهایت باهاش ازدواج میکنم بعدش جدا میشم

اشتباه نکن دختر باز خودت میدونی