2777
2789
عنوان

بدون بچه هام اومدم قهر خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 80 پست

وقتی قصد طلاق نداری اصلا بهونه دستش نده به خاطر ارامش بچه هات.تو زندگی خودتو داشته باش و پس انداز مخفی کن تا در اینده اگه روزی خواستی جداشی حداقل دغدغه پول نداشته باشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جواب منو بده توخونه میکشه یانه

جلو ماهانمیکشه

ولی مثلا سیخ و و سایلش تو خونمون هست

علنی بهم میگه میکشه

ولی جلوی من نمیکشه

وقتی میاد بوی لباساش و دهنش و ریشش میاد

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

پس تنها راه یه کاری برای ترک کردنه معمولا افرادی که ترک کردن اگه باهاش حرف بزنن راضی میشه

به هیچ عنوان

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

چرا قصد طلاق نداری؟!میدونی بچه هات چه آسیبی میبینن؟

نمیتونم ۳تا بچه رو ببرم با خودم

کی خرجشونو میده 

با چه بدبختی و مکافات براشون خونه ساختیم

ببرمشون کجا

خب اون بره پیش مادرش

من خونه زندگیمو چطور ول کنم و برم

ببخشید ببخشید این طور میگم فردا ۴تا جند ه میان سر خونه و زحمت و زندگی منو بچه هام

درست میشه به امید خدا با مشاور صحبت کن ببین چه راهکاری بهت میدن

خیلی پول خرج مشاور کردم میگه تا خودش نخواد چیزی عوض نمیشه

اصلا فکر طلاق به سرت نزنه با وجود بچه اینایی که میگن طلاق بگیر یه چی روی هوا میگن انشاءالله شوهرت ...

۱۲ ساله دارم تحمل میکمم

جلو ماهانمیکشهولی مثلا سیخ و و سایلش تو خونمون هستعلنی بهم میگه میکشهولی جلوی من نمیکشهوقتی میاد بوی ...

خوب پس توخونه نمیتونه بکشه پرحاشگریش زیادیش ازاین هست چون ازادی نداره بکشه تو خونه ازشماها بدش میاد امتهانش مجانی هست بهش بگو توکه میکشی نرو جای توخونه بکش ببین چه مهربون میشه باهات ولی بیرون میره احتمالا به سختی میکشه یاازموادش به دیگران میده به خاطراینکه بکشه راحت وهزاران دلیل دیگه درکل ادم مصرف کننده اول به فکرخودشه تا دیگران ولی میتونی باارامش راضی کنی ترک کنه هرچند ترک کردن مواد سخته تاخود ادم نخواد هزاران نفرهم جمع بشن فایده نداره 

اشتباه کردی بچه هاتو نبردی باخودت..اگه شیرخشک‌میخوره پس بچت کوچیکه.به امید کی و چی ولشون کردی..یا باخودت میبردی یا میموندی پیششون..گناه دارن.برگرد برو پیش بچه هات..من اصلا نمیتونم ی دیقه بچمو بزارم پیش کسی..

نمیتونم ۳تا بچه رو ببرم با خودمکی خرجشونو میده با چه بدبختی و مکافات براشون خونه ساختیمببرمشون کجاخب ...

یعنی غرورتونو شخصیتتونو له میکنید پس فردا یکی دیگه نیاد تو اون خونه؟

چه خونه خفنی هم هست مادر سه تا بچه راحت کتک میخوره 

یه چیزی هست به اسم مهریه میتونی خرج بچتو باهاش بدب یا بری سرکار 

یا نه ترکش بده

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن