2777
2789
عنوان

نمی‌دونم با این شوهرم چیکار کنم دیگه🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 86 پست
ادم ،دختر، زن ارزش زیادی دارن چرا باید خودشو تباه اینا کنهفرق دارهعروسی کلی هزینه داره برو بیا جهیزی ...

اره دیگه درسته.

من خودم تو دوران عقد طلاق گرفتم و الان راضی ترینم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اره دیگه درسته.من خودم تو دوران عقد طلاق گرفتم و الان راضی ترینم

فک کن خانوادت جهیزیه بخرن اونا عروسی بگیرن ک چی بعدش جدا شم

سر وسایل دعوا کنن سر خرج عروسی دعوا کنن

الان راحته هیچی وسط نیست ی پیراهن گرفتن میندازه جلوشون

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کن خانوادت جهیزیه بخرن اونا عروسی بگیرن ک چی بعدش جدا شمسر وسایل دعوا کنن سر خرج عروسی دعوا کننال ...

من از اولشم از اینکه از شرایط بد زندگی فرار کنم اومدم با این ازدواج کردم.همه ازش بد گفتن ولی خودش اومد قسم خورد و قول داد که اینجوری نیست...مامانم جدا شده شرایطم خوب نیست ولی خودم کارمندم و مستقل و توانمند 

من از اولشم از اینکه از شرایط بد زندگی فرار کنم اومدم با این ازدواج کردم.همه ازش بد گفتن ولی خودش او ...

شرایطش خوب نباشه فدا سرت

دیدی ک بدرد نمیخوره

ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس

این خانواده زجر کشت میکنن

خودت صلاحتو بهتر میدونی

اما انقدر ضعیف و زیر دست نباش

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من مشکلم اینه باهاش رابطه کامل داشتم

بیخیال دختر 

خب داشته باشی؟ یکم ذهنتو بزرگتر کن البته اگه نمیخوای فردا بگی خب بچه دارم ازش 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
فقط خودتو نجات بدهاینا عینه خانواده شوهر مننالان با ۲تا بچه مجبورم بسازم با شوهرمفقط فراااار کن

مامانش زمانی که پسراش مجرد بودن اصلا کاری به کارشون نداشته همه گوه کاری کردن الان که زن گرفته تو تک تک کارای ما دخالت می‌کنه.حتی وقتی میریم بیرون شوهرم میگه به مامانم نگو رفتیم بیرون شام