2777
2789
عنوان

دانشجوهای خوشگل یه لحظه بیاین😊

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 37 پست
من خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشممیشه لطفا بگید چطور درس خوندید روزی حدودا چند ساعت؟ ایا کلاس های کنک ...

ان‌شاالله قبول میشی🌼

درخواست دادم اونجا بهت میگم عزیزم

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو پزشکی همون ربان ک زبان تخصصی .اونقدر پزشکی سنگینه م آدم وقت نمیکنه بره ولی ب نظرم چیزی نیاز نداره ...

برای امسال اینطوری شده که اول آزمون تعیین سطح میکنن بعد با توجه به اون یک یا دو واحد پیش نیاز میدن یا هم اگه نمره بالا باشه مستقیم میفرستن زبان عمومی

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

برای امسال اینطوری شده که اول آزمون تعیین سطح میکنن بعد با توجه به اون یک یا دو واحد پیش نیاز میدن ی ...

بشین بخون.زبانش فک نکنم زیاد سخت باشه .تخصصی نیست امتحانش فک کتم عمومیه بیشتر همون چیزی ک داخل دبیرستان خوندین 

اسی تراز قلمچیت چن بودو رتبه کنکورتو ساعت مطالعت

تراز قلمچی رو خیلی پیگیرش نبودم چون تقلب زیاد شده بود ولی بین ۵۸۰۰ تا ۶۸۰۰

رتبم ۱۰۰۰ و خورده ای

متأسفانه اصلا ساعت مطالعه منظمی نداشتم😂 چون از دهم میخوندم سال آخر تایم مطالعم زیاد بالا نبود

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

چندماه برا پزشکی خوندی و چندساعت؟ببخشید میپرسما پشت کنکوریم

من از همون دهم کم و بیش میخوندم، بخدا ساعتم خیلی متغیر اصلا نمیدونم میانگینش چند میشه😂

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

من از همون دهم کم و بیش میخوندم، بخدا ساعتم خیلی متغیر اصلا نمیدونم میانگینش چند میشه😂

به نظرت با توجه با ۶۰ درصد سوابق و اینا از الان پزشکی میشه؟شهرم مهم نیست دور افتاده لب مرز هرچی

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ