2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍😍انشالا مثبته

نگووو من بچه نمیخوام 😢😢

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
😍😍انشالا مثبته

اگه مثبت شد که ان شآءالله میشه بیا تاپیک بزن تبریک بگیم منم تگ کن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
حتماااا عزیزممم😍😍😍😍دعا کن مثبت باشه

ان شآءالله 

شما هم دعا کن بری من منفی باشه 

چند ماهه اقدام بودی عزیزم چجوری اقدام میکردی منم اقدامم اما نشده هنوز ماه سومم تو این ماه هم دوبار اقدام کردیم الانم نزدیک موعدمه امیدی ندارم همسرم عجیب غریبه زیاد همراهی نمیکنه میخواد از کنارم رد میشه بچه دار بشیم

مبارکه عزیزم منم خیلی استرس دارم دیروز باید پریود میشدم ولی هنوز نشدم

منم ماه اول سه روز تاخیر داشتم نگو همش بخاطر استرس بود ک دیر شدم اما انشاالله شما باردار باشی ولی میگن استرس سمه