2777
2789
عنوان

دانشجوهای خوشگل یه لحظه بیاین😊

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 37 پست
به نظرت با توجه با ۶۰ درصد سوابق و اینا از الان پزشکی میشه؟شهرم مهم نیست دور افتاده لب مرز هرچی

حتما میشه عزیزم اصلا ناامید نباش یعنی من بعد نتایج با توجه به قبولی های کلاسمون فهمیدم نصف موفقیت داشتن اعتماد به نفسه و اینکه تا لحظه آخر کم نیاری.

اتفاقا سرمایه گزاری رو نهایی خیلی بهتره اگه از الان تا خرداد شما نهایی ها رو خووووب بخونی تراز سوابقت بالا بره حتی با کنکور بد هم تاپ قبول میشی.

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

حتما میشه عزیزم اصلا ناامید نباش یعنی من بعد نتایج با توجه به قبولی های کلاسمون فهمیدم نصف موفقیت دا ...

ممنون بابت دلگرمی🥲🥰ایشالله همیشه موفق باشی عزیزخواهر

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پزشکی ام نیمسال اول بودم برای ما زبان پیش اجباری گذاشتن و امتحان نگرفتن ولی تو میتونی گرامر این ...

سلام عزیزم خوبی؟ از کلاس چندم خوندی پزشکی اوردی؟

الان خواهرزادم هفتمه، همش داره درس میخونه

رفته تیزهوشان

واقعا باید از الان خوند؟ شما چقدر خوندی 

سلام عزیزم خوبی؟ از کلاس چندم خوندی پزشکی اوردی؟الان خواهرزادم هفتمه، همش داره درس میخونهرفته تیزهوش ...

از تابستونی که میخواستم برم ۱۱ ام جدی خوندم

نه بابا از هفتم چه خبره

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

سلام عزیزم خوبی؟ از کلاس چندم خوندی پزشکی اوردی؟الان خواهرزادم هفتمه، همش داره درس میخونهرفته تیزهوش ...

منم تیزهوشان بودم 

درس الان شو خوب بخونه ولی چیکار به کنکور داره فعلا

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

عزیزم میشه شما هم جواب بدیاز چندم خوندی جدی؟خواهرزاده ی من هفتمه، تیزهوشانخییلی درساشون زیاده

از همون دهم برای امتحانا و اینا خوب میخوندم ولی از تابستون دهم به یازدهم تست و آزمونو رو شروع کردم.

از هفتم خیلی زوده بچه از درس زده میشه، درس بخونه که پایه اش قوی بشه ولی لازم نیست فشار بیاره.

دکتر آینده👩‍⚕️🫀