2777
2789
عنوان

بنظرتون شماره کارتم واسه دوست پسرم بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا از من گفتن بود.اگر واقعا خوشت نمیاد ولش کن بره دنبال زندگی خودش، تو هم با یکی باش که بتونی آیند ...

من هیچ کیس ازدواجی ندارم زیادم عاطفی نیستم عاشق نمیشم حوصله ازدواج ندارم

ببین اینجور آدما پول پرستن 

فردا اگه بفهمه باهاش اوکی نیستی دمار از روزگارت درمیاره 

دخترداییم عین تو با یکی دوست شد اونم میگفت ازش خوشم نمیاد و از پسره پول میگرفت ، گذشت و پسره وقتی فهمید جریان چیه رفت از طریق بانک اطلاعات و آدرس دخترداییمو پیدا کرد و گفت یا پولمو پس میدی یا با مأمور میام سراغت 

فکرشو بکن یه دختر دبیرستانی میلیون میلیون پول از کجا باید میاورد؟ آخرش مجبور شد به مادرش بگه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ببین اینجور آدما پول پرستن فردا اگه بفهمه باهاش اوکی نیستی دمار از روزگارت درمیاره دخترداییم عین تو ...

ما همکاریم رابطمون اینطور نیست اونم این پولا براش صدقه ست

ادم عصبی نیست

بنظرم نکن. خودت باشرافت کار کن پول قسطتو بده... اگر بفهمه باهاش بازی کردی و سوء استفاده عصبی هم میشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کیس که معلومه نداری، وقتی با کسی هستی کیس هم پیدا نمیشهببین من تجربه خودمو میگمقبل ازدواجم دوتا تجرب ...

من مشکل دارم حالا حالاها نمیتونم ازدواج کنم حوصله تنهاییم ندارم