2777
2789
عنوان

دانشجوهای خوشگل یه لحظه بیاین😊

410 بازدید | 37 پست

دوستان من ورودی بهمنم یعنی نزدیک ۴۰ روز دیگه وقت دارم. به نظر شما چه مهارت یا درسی تو دانشگاه بکارم میاد که برم یاد بگیرمش؟

و اینکه برای آزمون زبان ورودی چی بخونم؟

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

رشته ت؟

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رشتت چیه

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
پزشکی

منم پزشکی ام نیمسال اول بودم 

برای ما زبان پیش اجباری گذاشتن و امتحان نگرفتن ولی تو میتونی گرامر این یوز و ورد اسکیل بخونی 

بقیه درسا هم از نواریون دانشگاه تون یکم علوم تشریح بخون کلمات انگلیسی و لفظ هاشو

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

پزشکی

من خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم

میشه لطفا بگید چطور درس خوندید روزی حدودا چند ساعت؟ 

ایا کلاس های کنکور هم رفتید؟ از کی شروع کردید؟ 

رتبه تون چند شد؟ 

اگه میشه لطفا بهم بگید 

پزشکی

موفق باشی بهترین رشته رو قبول شدی

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

تو پزشکی همون ربان ک زبان تخصصی .اونقدر پزشکی سنگینه م آدم وقت نمیکنه بره ولی ب نظرم چیزی نیاز نداره همه چیو تو دانشگاه یاد میدن دیگه خودشون ولی خب باید اپدیت باشی و زبانت قوی کنی