2777
2789
عنوان

از بابام مننفر شدم

337 بازدید | 10 پست

فکر نمیکردم یه روزی آنقدر از پدر و مادرم متنفر بشم یعنی سعی می‌کنم متنفر نباشم ولی حس می‌کنم احساسم بهشون قبلا ک ۱۰۰ درصد بوده الان شده ۶۰ درصد 

تا حالا چند بار اومدم خونشون هم مامانم هم بابام دعوامون شده بهشون گفتم من میرم دیگه بر نمیگردم گفتن برو تورو خدا فقط برو البته با دعوا 

الان بچم ۳ سالشه هفته ای ۱ بار میام بابام از خواب بیدار شده داره سر مامانم داد میزنه یا حضرت عباسسس این بچه حالا بیدار میشه داد میزنه همسایه ها ناراحت میشن ما آسایش نداریم از دست این بچه 

بعد زنگ زدم به شوهرم میگم بیا دنبالمون شوهرم میگه ساعت ۱۲ با بابات بیا بهش گفتم بابام امشب نمیاد بعد بابام داره داد میزنه چرا میرم دو ساعت دیگه 

واقعا ازشون متنفرم دلم نمیخواد ببینمشون فکر ممیکردم یه روزی مثل غریبه ها بشن برام 

نرو خونشون دیگه. فکر کن فرسنگا ازشون دوری. با بچه برو پارک ببرش مهد ولی اونجا نبرش

نمیخواشتم ببرم دیگه خداروشکر وابستگی ندارم از بس با من بد رفتاری کردن حالا میخواستم برم دندانپزشکی مجبور شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که مجردم گفتن گمشو برو منم متنفر شدم ازشون مجبورم بمونم جایی ندارم برم

منم وقتی مجرد بودم بهم میگفتن برو آنقدر اذیتم کردن بابام منو مثل اشکال بار آورده بود من براش مایه ننگ بودم دیگه آنقدر دعا و نماز خوندم تا شوهر کردم 

منم وقتی مجرد بودم بهم میگفتن برو آنقدر اذیتم کردن بابام منو مثل اشکال بار آورده بود من براش مایه نن ...

چه دعایی خوندی

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

خانواده منم همینن

من مشکل مامانمه کلی تیکه میپرونه و منت میزاره و با بچم بد رفتاری میکنه انگار دشمنشه

منتظر خرداد ب امید خدا درسم تموم شه راحت شم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...