2777
2789
عنوان

یک خاطره الان یادم اومد از مهریه

1819 بازدید | 110 پست

روزی که برای مهریه بستن اومدن خونمون بابام گفت تاریخ تولد تقریبا 17سال قبل بود سکه ارزون بود حقوق خودم دو تا سکه بیشتر بود 

خانواده شوهر و پدر شوهرم اومدن پای امام ها را کشیدن وسط که باید 14تا بشه و داشتن خودشون را جر میدادن با جنگ فراوون مهریه ام شد 314سکه 

بعد من خواهر شوهرم عقد کرد مهریه اش را زدن 500سکه 

همیشه برام سواله چرا در مجلسش حرف از 14نور نزدن

چون اون دختر خودشونه تو دختر مردمی😃

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همچین موردی رو زیاد دیدم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

مهریه باید 5 سکه باشهچه خبره 314 سکهمگه تخم دو زرده میذاری ؟

۵سکه؟

اگه تو این کشوز حق زن و مرد یکی بود آررره حرف شما کاملا درسته 

اما تو کشوری ک حق طلاق با مرده حضانت بچه با مرداست ،هروقت نخادت ب هزار بهونه از خونه بیرونت میکنه ،زن میتونن صیغه کنن هزار تا کثافت کاری دیگع بکنن بعدم دولت پشتشونه چراااا باید زن کوتاه بیاد؟مهریه حق زن هست و هرچی عرف خانواده هست باید باشه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
خب اگر واقعا اینطوره پسرها نباید ازدواج کنن .

کسی هم زورشون نکرد ک ازدواج کنن یا مهریه سنگین و قبول کنن 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬