2777
2789
عنوان

خواندن دعای عهد 🌻✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 13209 بازدید | 2441 پست
افسون جان امام زمان خوشحالم کردنمنم میخام دوباره شروع کنم بازم یاداوری میکنی؟ این سری برای ب نیت گره ...

😍✨️

چشم حتما 🌸

چند کاربر هنوز کامل ۴۰ روز نشده 

همراه اون کاربر ها نام شما رو هم تگ میکنم ....

فقط خودتون هم سعی کنید فراموش نکنید 

چون ممکنه من گاهی اوقات تگ و یادآوری  یادم بره 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من ۴۰ روز نشده تگ بشم لطفا التماس دعا

به نام خالق بی همتا و مهربانمون 

خدایا به امید تو...

سلام خواهرا...ان شاءالله فردا با هم دعای عهد رو میخونیم 

....یادآوری دعای عهد 🌻

تشکر بابت این که... در تاپیک اعلام میکنید خوندید 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

به نام خالق بی همتا و مهربانمون 

خدایا به امید تو...

سلام خواهرا...ان شاءالله فردا با هم دعای عهد رو میخونیم 

....یادآوری دعای عهد 🌻

تشکر بابت این که... در تاپیک اعلام میکنید خوندید 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها

@عشق_نی_نی_سایت    

@زن_کوهستان    

@shahrefarangggg    

ان شاءالله خواهر جان خواهرم تلفن همراهتون....زنگ هشدار بزارید زنگ بزنه اون زنگ نشونه ای باشه برای یا ...

روز سوم خوانده شد

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
🌸😍

دعای عهد خیلی خوبه خیلیییی اگه چهل صبح با ادابش خونده بشه از سرباز های امام زمان هستی و حتی اگه بمیری امام زمان روز قیامت زنده ت می‌کنه و جز سربازش میجنگی این برام خیلی ارزشمنده ولی حیف که صبح ها نمیشه 💔

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
😍✨️چشم حتما 🌸چند کاربر هنوز کامل ۴۰ روز نشده همراه اون کاربر ها نام شما رو هم تگ میکنم ....فقط خود ...

مرسی عزیزدلم. 

من یادم نمیره ولی گفتم تا هروقت ک شما تاپیک فعالیت دارین تگ کنین بنابر احتیاط .ممنونم ازتون

❤️❤️❤️

اشکالی نداره خواهر گلم بهشون بگو .....تقریبا تا یک هفته پیش نام کاربریتون تگ می‌شده خودمم این تاپیک ...

عزیزم اگه میشه دوباره تکم کن ببین میشه 

خدای مهربونم میدونم منو می بینی، صدامو هم میشنوی ولی نمیدونم چرا جوابمو نمیدی😔

روز چهارم خوانده شد

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
عزیزم اگه میشه دوباره تکم کن ببین میشه

@بانویتابستون71‍