2777
2789
عنوان

یک خاطره الان یادم اومد از مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 110 پست

ی قوانینی داریم ک مشکل داره 

اول قانون ارث ک بعد فوت همسر حق زن خیلی کمه 

دوم حق حضانت ک بدون در نظر گرفتن شرایط  والد داده شده در حالی ک باید ببینن کدوم اوکی تر هست و ب اون والد بدن 

سوم حق تحصیل مسکن کار و خذوج از کشور ک مرد ذاتا داره با ازدواج از بین نمیرن ولی زن با ازدواج اونها زو مشروط ب اجازه همسر دریافت میکنه 

چهارم حق طلاق ک ب زن این اجازه رو نمیده در صورت عدم تمایل راحت جدا بشه 

ی سری مشکلات عرفی هم داریم مثل جهیزیه و سیسمونیو عروسی و..رسوسومات سنگین  و چیزایی ک قانونا ب نظرم باید مشارکتی ب عهده خود دختر و پسر باشه و نه خانواده ها

اگه همه اینها برطرف بشه و زن و مرد برابر در برابر قانون قرار گرفتن میشه مهریه رو با تنصبف اموال بدست آمده اونم بعد ازدواج جایگزین کرد و مردا هم ک همه ماشالا بلد میزنن ب نام خانواده هاشون اونم منع بشه ی طورایی قوانین سفت و سخت مالی و مالیاتی رو می طلبه 

در کل بگم تو همه رسم و زسومات و قوانین ازدواج تنها چیزی ک اونم اسمی و نه عملی ب نفع زن هست همین مهریه و ژلایی ک براش میخرن 

مهریه رو ک معمولا ب شرطی میدن ک کار ب طلاق میکشه اونم قسط بندی و سازشی و ماست مالی شده طلا رو هم ک اکثر خانمای بیچاره ابرانی تو زندگی میفروشن 

حالا مردا جرات  دارن رپلای کنن چرت و پرت بگن فقط سکوت کنید و حرف اضافی نزنید 

مینیمال 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما بعد از طلاق جهیزیه‌ات رو پس میگیری.

واقعا فکر میکنید پس گرفتن جهیزیه ارزشی داره!!! تازه باید جور ملتو بکشی رایگان بخرند ازت!! جهیزیه خرجیه که دیگه رفته به باد فنا... خرج زندگیه... کمکیه که دختر برای شروع زندگی میکنه!! 

اونوقت پسر فوقش خیلی بخواد خرج کنه میره خونه میخره که هر روزم بره روش!!!

کلا مهریه توافقیه، چطور شما بری یه ماشین یا خانه بخوای بخری حق فسخ داره، اونوقت یه قضیه به این مهمی حق فسخ نداشته باشه!!! منطقیه آیا؟؟

خسارت زن چی میشه؟ زندگیش ،جووونیش ،دیدگاه مزخرف جامعه بعد طلاقش...

زنها که من ندیدم به این راحتیا حرف از طلاق بزنند(اونکه کلاهبرداره حسابش جداست، استثنا همیشه هست) ولی مردها ماشالا با اعتماد به نفس عالی که دارند و قوانین بیخودی که پشتشونه به راحتی حرف از خونه من برو و طلاق میزنند!!!

کم ندیدم...

ی قوانینی داریم ک مشکل داره اول قانون ارث ک بعد فوت همسر حق زن خیلی کمه دوم حق حضانت ک بدون در نظر گ ...

من با قوانین فعلی که برای زندگی مشترک وجود داره موافق نیستم. ولی اینقدر رو متوجه میشم که این قانون فعلی خیلی هم بی‌منطق نیست! منطق خودش رو داره.

در مقابل حقوقی که از زن گرفته میشه، وظایف هم از زن گرفته شده. تو قانون ما زن، بجز تمکین، هیچ وظیفۀ دیگه ای نداره! ولی در مقابل مرد خیلی از وظایف رو دوشش هست. برای همینه که این همه حق به مردها داده شده. اساس این تفکر، متفاوت دونستن زن و مرد هست.

درصورتیکه بنظرم زن و مرد، جز در زور فیزیکی، تفاوتی باهم ندارن. این جمله شاید زیبا باشه، ولی خیلی وظایف رو روی دوش زنها میذاره. دیگه به زن، مهریه و نفقه تعلق نمیگیره. زن "باید" مثل مرد کار کنه و درامدش رو داخل زندگی هزینه کنه. (طبق قانون فعلی درامد زن برای خودشه و "لطف" میکنه که داخل زندگی هزینه میکنه. ولی اگه زن و مرد در نگاه قانون برابر باشن، زن "موظفه" که کار کنه و داخل زندگی هزینه کنه.)

خیلی شرایط تغییر میکنه. خصوصا برای زنهای ایرانی خیلی سخت میشه.

من با قوانین فعلی که برای زندگی مشترک وجود داره موافق نیستم. ولی اینقدر رو متوجه میشم که این قانون ف ...

من الان ی خانم خانه دارم وظیفه من نیست 

توالت میشورم حمام میشورم حیاط راه پله تراس میشورم 

بچه داری میکنم 

کف خونه رو طی میکشم 

جارو گردگیری آشپزی مرتب کاری و.‌‌ 

طبق قانون وظیفه م نیست اما طرق عرف وظیفه م اون موقع ک شاغلم بودم همین بود جامعه مون عرفی قانونی مشکل زیاد داره

شما باید زن باشی درک کنی 

مینیمال 
من با قوانین فعلی که برای زندگی مشترک وجود داره موافق نیستم. ولی اینقدر رو متوجه میشم که این قانون ف ...

من ب شخصه همون موقع ک شاغل هم بودم همه پولم وسط بودخیلی ها مثل من هستن 

واقعا عرف در حق ما ظلم زیادی کرده شما نمیتونید عرف رو حذف کنید 

خودتون مشکلی نداریداز سر کار بیاید کارای خونه هم انجام بدبد چون همسرت فقط وظیفه تمکین داره؟؟ هیچ مردی نمیتونه و قبول نمیکنه

مینیمال