2777
2789
عنوان

تا حالا عاشق شدین اونم طرف فامیل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 153 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره 

طرف ازدواج کرده الانم ۲تا بچه داره🥲🥲

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
مامانش کلا مخالفه اصلأ دوست نداره میگه باید از فامیل خودم باشه و انتخاب خودم

اسی بیخیالش شو پس که مثل من نشی من خانوادش مخالف بودن با ازدواجمون بعد رفتم تو رابطه باهاش بعد چیشد الان علاوه بر عشق حس وابستگی حس دلتنگی 

علاوه بر اینا ابرومم رفت تو فامیل🥲

اون پسره چیزیش نمیشع 

پسرعموم عشق اولم بود

الان هیچ حسی بهش ندارم وقتی میبینمش مضطرب میشم ولی از ترسه اینه ک نکنه یکاری کنم فک کنه دوسش دارم هنوز😂

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.