من راستش ینفرو خیلی دوست دارم یعنی دوست که نه عاشقش شدم واقعا ولی اون دوستم ندارع بعد فامیل نزدیک و حتی همسایه هم هستیم حالا دختر خالش که دوست صمیمی منه میگه اون منو دوست داره و حتی خانوادش هم راضین قرارع حالا فعلا نامزد بشن دختر خاله هم همسنه منه
یروز خوبه یروز بد یروز خیلی توجه می کنه یروز اصللا انگار نه انگار
توجه میکن یعنی چی؟؟بهت خیره میشه؟سر حرفو وا میکنه؟
نگات میکنه
توام سعی کن بهش لبخند بزنی یا تو جمع تیپ خفن بزنی و با یکی دیگه گرم بگیری صداتو یکم بلند کنی جلب توجه کن ببین نخ میده
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم شایدم خیلی زشتم اون از من بهتره دختر خالش جلوی همه بهم میگه هفت رنگ چشات هفت رنگیه میخنده هم ...
جوابشو بده
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نمیدونم شایدم خیلی زشتم اون از من بهتره دختر خالش جلوی همه بهم میگه هفت رنگ چشات هفت رنگیه میخنده هم ...
چرا همه مسخره میکنن؟
حسم میگه پسره دوست داره و دختر خاله میدونه و حسودیش میشه بهت
یعنی چی قیافت بده به اون چه؟تو اعتماد بنفس نداری توام بگو خودتو تو آیینه دیدی؟اون بهت شاید حسودیش میشه خب قیافت چجوره آرایش نمیکنی والا الان همه با آرایش خوشگلن
عکس تیپتو بده