2777
2789
عنوان

اینجاه الکی خیلی طرف دار پدر مادرن

132 بازدید | 20 پست

اینجاه تا یکی میاد درد دل از پدر مادرش سری طرف با توهین می شورن میذارن کنار وقتی جای کسی نیستین قضاوت نکنید چون پدر مادر شماخوب بودن دلیل نمیشه پدر مادر همه خوب باشن الهی هرکس هرکسی به ناحق قضاوت می کنه زندگیش از هم بپاش یسری ها تنها هنر شون زایدن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

خانواده و پدر و مادر اون قدری ارزش داره که اصلا جای صحبت کردن ازشون همچین سایت در پیتی نیس

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چطور ممکنه با ی عمل جنسی دونفر تا اخر عمرشون تبدیل ب موجوداتی مقدس و معصوم بشن:/

صرف اینکه مارو اوردن تو این جهنم حق هرکاریو ب خودشون میدن

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

موافقم. 

تموم پدر و مادر ها مقدس نیستن 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
نمیدونم چطور ممکنه با ی عمل جنسی دونفر تا اخر عمرشون تبدیل ب موجوداتی مقدس و معصوم بشن:/صرف اینکه ما ...

دقیقا بعضیا شعور درک حرف شمارو ندارن خودشون شیطونی کردن جلو هوس شون گرفتن مارو قربانی کردن انتظار احترامی دارن

خانواده و پدر و مادر اون قدری ارزش داره که اصلا جای صحبت کردن ازشون همچین سایت در پیتی نیس

هرپدر مادری لایق نیستن مثل پدر معتاد مثلا 

از کجا مطمئنی ؟

مادر خودخواه و خسیس و خود رای نداشتی عزیزم

مادری که برای خودش مانتو ۵ میلیونی به عنوان دم دستی بخره

بعد بچه هاش بخوان خونش چایی بخورن جونش بالا میاد نداشتی

مادری که از ۱۳ سالگی به فکر شوهر دادن دختراش بوده تا تنهایی بره عشق و حال نداشتی😭😭😭😭

از کجا مطمئنی ؟مادر خودخواه و خسیس و خود رای نداشتی عزیزممادری که برای خودش مانتو ۵ میلیونی به عنوان ...

همه خانواده ها خوب نیستن قبول دارم 

ولی بازم قرار نیست اینجا راجبشون صحبت کنیم و فوش بخورن

یه حرمتی دارن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

همه خانواده ها خوب نیستن قبول دارم ولی بازم قرار نیست اینجا راجبشون صحبت کنیم و فوش بخورنیه حرمتی دا ...

وقتی با کفش های کسی راه نرفتی قضاوت نکن تا آه نفرینش سرخود نیاره تا اونوقت درک کنی

همه خانواده ها خوب نیستن قبول دارم ولی بازم قرار نیست اینجا راجبشون صحبت کنیم و فوش بخورنیه حرمتی دا ...

اونا برای ما حرمت قایل شدن؟

همیشه پیش بچه هامون  ما رو شرمنده میکنن

برای خودش برنج ۱۵۰ تومنی میخره

برای ما سالی سه بار فقط مهمونی میده اونم برنج هندی ۵۰ تومنی که بوی گندش کل خونه رو برمیداره

وقتی با کفش های کسی راه نرفتی قضاوت نکن تا آه نفرینش سرخود نیاره تا اونوقت درک کنی

خب الان میشه بگی چی گفتم که قضاوت حساب میشه؟ 

گفتم خانواده حرمت داره 

نداره؟ این قضاوته؟ 

اونا برای ما حرمت قایل شدن؟همیشه پیش بچه هامون ما رو شرمنده میکننبرای خودش برنج ۱۵۰ تومنی میخرهبرای ...

چی بگم انشاالله مشکلتون حل بشه