2777
2789
نظردکترش خب گفت دیرمیشه قدش کوتاعه

😕😕😕😕

سویق سنجد میدم زودتر نتیجه گرفتم تو یه ماه یه سانت رشد کرده

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیرنظردکتره ته دل منوخالی میکنیدچرا میدونم عوارضی نداشته خداروشکر

عزیزم اگه دکتر متخصص داده پس زیاد خودتو توفکرنبر 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
عزیزم دکترا به فکر پول خودشونن

مگه پزشکه خودش آمپولو اختراع کرده که بخواد اینجوری بفروشش سود کنه؟ چه چیزا میگین

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

اسی من یه اطلاعات کمی دارم 

از دکترا به دست اوردم 

حالا دیگه ته دلت خالی بشه نشه 

برات خوب باشه این اطلاعات 

اگه دوست داری و راضی هستی بگم 

چون میخوام ثواب کنم نه اینکه برعکس

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
من فاز بعضی‌ها رو درک نمیکنم سرخود که نرفته بخره بزنه پزشک متخصص داده و گفته بزن یعنی شما بیشتر از پ ...

فکر کردی همه پزشکا دلسوز و کاربلدن😐دکتر دوست مامانم میخواست الکی دستاش عمل کن بعد که رفته بود یک متخصص دیگ با گچ خوبش کرد

بایدچقدرمیبوذ؟منم دارم سوال میکنم خوبه یانه؟

مگه رشدش خودش چطور بود؟ بچه ها تو این سن معمولا همین قدر خودشون رشد میکنن یا حتی بیشتر

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
چه عوارضی؟

من این دوستمو از ۱۱ سالگی میشناسم

یه دختر کاملا عادی و نرمال بود تا حدود ۱۲_۱۳ سالگی که تزریق های هورمون رشد رو انجام داد از اون به بعد قدش خیلی بلند شد ولی مدل استخون بندیش شبیه پسرا شد ، صداش بم شد ، روحیاتش شبیه پسرا شد ...

از یه دختر نرمال یه دختر با مشکلات فیزیکی و روانی صفات جنس مذکر رو درست کردن

الآنم ۲۹ سالشه و همین طوریه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دکتر داده خب

گلم نمیخوام ناراحتت کنم ولی چند تا دکتر رفتی  ؟؟؟ 

نظر چند تا دکتر رو پرسیدی و تصمیم گرفتی ؟؟؟  

ما همه بچه داریم و هر کدوم توی دورانی از رشدشون دچار توقف یا اختلال شدن ولی هیچ وقت دکتر توی این سن آمپول هورمونی نداده 

نهایتا دارویمکمل ، رژیم غذایی و در موارد خاص آمپول د۳ 

پسر منم توی شش ماه همینقدر رشد داشته بدون هورمون ، پس نتیجه خاصی هم نداده 

به نظرم کمی بیشتر تحقیق کنید و نظر چند تا پزشک خوب و مجرب دیگه رو هم بگیرید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.