2777
2789
عنوان

چیشد ک ب این زندگی محکوم شدم چرا باید نفر سوم رو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7726 بازدید | 242 پست
پس هنور معنی واقعی عشق رو نفهمیدید عشق به راحتی عشق نمیشه امیدوارم به معنای واقعی مراحل عشق رو بگذرو ...

بیچاره اونایی که بیان از تو مشاوره بگیرن

تو خودت از لحاظ روحی روانپزشک لازمی

استارتر بیچاره گول خورده و شوهرشو قبل بچه دار شدن نشناخته و ی زن هرزه با اینکه میدونه اون مردک زن و ۳ تا بچه داره داره زندگیشو خراب میکنه ولی تو داری از ی هرزه دفاع میکنی؟! چون به قول خودت عشقت ولت کرده و رفته با یکی دیگه ازدواج کرده؟ نکنه تو هم مثل این زنه تو زندگی به قول خودت عشقت حضور داری که ازون زنک دفاع میکنی؟؟!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اگه این اتفاق برای همسر خودتون می افتاد نظرتونم همین بود فک کن چند سال زندگیتو پای مردی بزاری م ...

آره بارم نظرم همین بود 

چون دقیقا همین مشکل استارتر سر خودم هم اومده رفتم با کسی که نمی دونستم دوست دختر داره بعدا چنان زندگیم سیاه شد که فهمیدم باید با احتیاط عاشق بشم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
عزیز جان استارتر هم مجبور نبود حتما اون خواستگار رو قبول کنه

وقتی پسره قبل ازدواج نگفته دوست دختر داره و دوست دخترش رو میخواد اسی از کجا میفهمید؟ 

اسی نمیدونسته قبل ازدواج که این پسره با یه دختر دیگه هست

کاربری دست دو نفره

ما آدم ها سایه های همدیگه هستیم میگند اگر می خواید بدونید چطور آدمی هستید ببینید چه برچسبی روی دیگرا ...

آدمارو هم با حرفاشون میشه شناخت ،و با نظرات نپخته و غیر منطقیت توی این تاپیک میشه فهمید ک بار علمیتون در چ حده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
انقد نگو عشقم عشقمعشق سابقت رف دنبال یکی دیگهشما رو نخواست چرا نمیپذیری؟ بعدم چه دینی به گردنت داره ...

اگر شما این حلال نمی کنم رو  لعن و نفرین می دونی دیگه باید فاتحه ایران مون رو خوند 

یجوری میگی اسی نباید خواستگاری قبولش میکرد انگار پسران سرزمینمان همشون مجردی پاک بودن شوهر ایشون استثنا

دیگه دوره مجردی همه یه خطاهایی داشتند مهم بعد متعهد شدن

ولی مرگ که نه 

ولی چون سه تا بچه داری با طلاق هم نمتونی تهدید کنی 

آدمی هستی که نمتونی بری دعوا هم 

مهریت هم اگر اجرا بزاری تهدیدت می‌کنه بچهاتو میگیره 

شرایط مزخرفیع واقعا 

باید بسازی و بسوزیم مگر بری دنبال کار و...

اگ لج کنه بدتر کنه چی شوهرم ب شدت حساسه اون موقع دیگه پرتم میکنه بیرون الان حداقل بچه هامو دارم

خب پس دیگ نگو بهم راهکار بدین،بگو بهم دلداری بدین تا بتونم تحمل کنم 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

ببین اون دختر برا شوهرت بچه نگه نمیدارع 

برو بهالس حرف بزن 

بگو یا بکش بیرون از زندگی ما ،یا من میرم تو بیا سر زندگیش و بچه بزرگ کن و بگو دل خوشی هم ندارم از این زنذکیغ از خدامه برم

بعدم محکم باش و تا تهش برو و تنها برو بدون بچه 

اون زن عمرا بیاد بسوزه برا سه تا بچه 

بزار بیوفتن ب جون هم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اون عرضه نداشته تورو بگیره یا هم نخواسته یه نفر دیگه رو گرفته بعد تو زنه رو نفرین می‌کنی ؟؟؟وقتی یکی ...

باشه شما ها با این تفکرات تون برید جلو ببینم چندسال دیگه باز همین تفکرات و دارید