2777
2789
عنوان

چیشد ک ب این زندگی محکوم شدم چرا باید نفر سوم رو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7474 بازدید | 242 پست
اتفاقا خودم هم خیانت دیدم و هیچ وقت اون کسی که با عشقم ازدواج کرد رو حلال نمی کنم الان هم چندسال هست ...

عشقت اگه عشق بود تو رو ول نمیکرد 

خدایی تو چجوری روانشناسی خوندی؟ 

یکی که تو رو مسخره مرد اسمشو میزاری عشق!!!!

حالا زن اون که گناهی نکرده رو نفرین میکنی؟

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونن دخالت کنن دختره بچه ک نیست کاملامستقله

اخه زن ۳۵ ساله که اگه قبلا درس خونده بود که الان سر کار میرفت دانشجو نبود .اگه هم واقعا به درد بخور بود به شوهر تو به سه تا بچه و زن بها نمیداد .

کسی که ۳۵ سالشه و دانشجو هست مستقل نیست باید خرجی شو یکی بده .سرون پیری یاد درس خوندن افتاده

اونی که عاشق تو باشه هیچ وقت تو رو‌ ول نمیکنه اونی که تو رو ول میکنه صرفا هیچ علاقه ای به تو نداشته ...

پس هنور معنی واقعی عشق رو نفهمیدید 

عشق به راحتی عشق نمیشه 

امیدوارم به معنای واقعی مراحل عشق رو بگذرونبد تا بدونید عشق آن چنان همه فکر می کنبد رویایی نیست 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
اتفاقا خودم هم خیانت دیدم و هیچ وقت اون کسی که با عشقم ازدواج کرد رو حلال نمی کنم الان هم چندسال هست ...

اینه ک میگن روانشناسامونم سالم نیستن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عشقی که به جنون عشق برسه دیگه منطق نمی دونه چی هست

ببین اگه این اتفاق برای همسر خودتون می افتاد نظرتونم همین بود فک کن چند سال زندگیتو پای مردی بزاری مادر چنتا بچش باشی بعدش ی روز ک بین دغدغه هات ببینی شوهرت میگه من الان فیلم یاد هندوستون کرده و دوست دختر چند سال پیشمو می‌خوامش توأم برو رد کارت

انقد نگو عشقم عشقم

عشق سابقت رف دنبال یکی دیگه

شما رو نخواست چرا نمیپذیری؟ 

بعدم چه دینی به گردنت داره ک میگی حلالش نمیکنم؟! چه نیاز ب حلالیت تو داره؟ بجای اینکه از اون پسره دلخور باشی ک یکی دیگرو ترجیح داد بهت دختره رو لعن و نفرین میکنی

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
استارتر نمیدونست شوهرش زمان مجردی دوست دختر داشتهاون پسر نباید وقتی دختر دیگه ای رو میخواست میومد اس ...

عزیز جان استارتر هم مجبور نبود حتما اون خواستگار رو قبول کنه 

اون عرضه نداشته تورو بگیره یا هم نخواسته یه نفر دیگه رو گرفته بعد تو زنه رو نفرین می‌کنی ؟؟؟

وقتی یکی میاد خواستگاری همون اول که قبول کردی چه معلومتو گذشته چند تا دوست دختر داشته برای همین نباید دیگه با اون مرد ازدواج کرد ؟

عشقی که به جنون عشق برسه دیگه منطق نمی دونه چی هست

بقول خودت این جنونه بیماریه عقده هس. نه عشق. خواهشمندم اسم هر کثافت بازاری رو نذارید عشق و عاشقی 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
عشقت اگه عشق بود تو رو ول نمیکرد خدایی تو چجوری روانشناسی خوندی؟ یکی که تو رو مسخره مرد اسمشو میزاری ...

من گفتم حلال نمی کنم 

کجای حرفم نفرین بود؟! 

عجب حرف هایی می زنبدا