2777
2789

سه روزه انقدر دلم گرفته نمیدونم چرا حالم خوب نمیشه من سنتی ازدواج کردم حدودا هشت سال پیش هفت ماه بعد ازدواج فهمیدم شوهرم با دوست دختر مجردیش در ارتباطه باردار هم بودم. 

خلاصه ک گذشت تا هفت سال بعد بچه ی سومم رو باردار بودم متوجه شدم بازم شوهرم با اون دختر در ارتباطه اونم با جنگ دعوا گذشت الان دوسال میگذره بارها دیدم همچنان با اونه اخلاقش بد بود بدتر شده هم با من هم با بچه ها اصلا دوست نداره خانوادمو دعوت کنم منم فقط خونه بابام میبره اونم ماهی ی بار دیگه هیییچچچ جاب شدت هم ب باجناقاش حسودی میکنه و میگه آبجیات خرا. بن میترسم دعوت کنمشون دعوا درست کنه خییییلی تنهام خیلی ها ی چیز میگم ی چیز میشنوین شرایط طلاق ندارم ن در آمد دارم ن خونه ک بچه هامو ببرم داشته باشمم نمیده بچه هارو   اگه من برم شرایط بچه هام خیلی بدتر میشه ب چشم کیف پول هم نمیتونم ب شوهرم نگاه کنم و بیخیال باشم چون هم پول نمیده هم دوسش دارم اون دختر میدونه شوهرم زنو بچه داره ولی میگه ک خیلی عاشق شوهرمه منم کم آوردم انگار ک واقعلا عاشق همن فقط بگید چجور تحمل کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی شوهرتو میشناختی اشتباه یه بار دو بار. اون بچه ی سومت برای چی بود آخه؟؟؟ چرا رحم نکردی به بچه هات؟پدرشون عقل نداشته تو چرا نداشتی آخه. اه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

چرا انقد برای این بیلیاقت بچه آوردی دختر خوب؟ 😥

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببخشید ولی انگار نفر سوم شمایی😐

همسر شما اصلا نتونسته رابطشو با اون خانوم تموم کنه و صرفا یه ازدواجی کرده و یکی دیگه رو بدبخت کرده...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

فقط ی سوال

چی تو ذهنت میگذشت ک از همچین لکه ننگی ۳ تاااا بچه آوردی؟؟ فک میکنی الان بچهات خوبن خوشختن؟ جنگ روانی پدرمادرشونو میبینن هرروز عذاب میکشن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خودت هم خیلی مقصر بودی 

از ادم خیانت کار چرا باید سه تا بچه بیاری؟ حالا اولیشو میگی باردار بودم اون دو تا چی 

اگه یکی بود میگفتم طلاق بگیر ولی با سه تا ..‌

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻