2777
2789
من

چه بخت و اقبال بلندی داری. در فالت فرزندان زیادی می بینم که همه شان نزد مردم محبوب می شوند همگی به عزت و شهرت می رسند و مایه افتخار و شادی تو خواهند شد
. در مسیر درستی گام برمیداری و پله پله مسیر پیشرفت را طی مکنی. همین نردبانی که در قهوه ات افتاده اینها را به من گفت. چند روزی است که فکر تغییر در مسیر زندگی به سرت افتاده. نا امید نشو که همیشه در نزدیکی موفقیت چنین افکاری به ذهن انسان خطور میکند.
. اخلاق خوبی داری، دوستان و اطرافیانت به عنوان یک فرد مهربون از تو یاد میکنن، اما خب گاهی جانب اعتدال رو رعایت نمیکنی و در مهربونی زیاده روی میکنی که همین به ضررت شده، بهت توصیه میکنم بیش از حد مهربونی نکن، گاهی نباید محبت کنی که فکر نکنن وظیفت هست.. در فامیل کسی باردار است، به او مژدگانی بده که فرزندش پسر خواهد بود. آنهم نیکو فرزندی که همیشه دعاگویش خواهد بود.

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

جعبه میبینم. جعبه نشان از جنس مخالف دارد. اگر زن هستی مردی در زندگی توست و اگر مرد هستی زنی در زندگی ...

ببخشید یه چیزی من اون مردی که باهام ناسازگار رو میشناسم احساس میکنم از من بدش میاد اما هیچوقت نفهمیدم چرا میشه شما بگید آخه نمیتونم ازش بپرسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@جیغیرچی این روزها سخت داری تلاش میکنی، میخواهی به آنچه شایسته آن هستی برسی. پلکان برایت افتاده. پل ...

تکه آخر فالت دقیق درست بود دو ماه یا سه ماه شد همش مریضم بی حالم دردم معلوم نیس چیه

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
فرد عاقلی هستی. می توانی راه را از بیراهه تشخیص بدهی به واسطه همین روشن بینی و ضمیر روشنی که داری هر ...

ممنون عزیزم

اینو🦊دوسش دارم زیاد استفاده میکنم :) ناشناس👇https://abzarek.ir/service-p/msg/2012698

خیلی بیشتر مراقب باش، به هرکسی اعتماد نکن. واست نهنگ افتاده. نهنگ معنیش اینه که دشمن یا بدخواه هایی ...

عزیر دلم ممنون از وقتی که گذاشتی 

اولین باره ف.ال قهوه میگیرم 

خیلیاش با شرایطم مطابقت داشت

واست بهترینهارو از خدا میخوام 🍀🍀

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
گفتم :)

از ابرویی که در فنجان میبینم فهمیدم که فرد با ایمانی هستی،  دینت سلامت است و از جانب تو به اطرافیانت خیر و سلامتی می رسد. در حق دوستان و نزدیکانت دعا کن که خداوند همیشه آماده شنیدن دعای توست و به واسطه قلب پاکی که داری همیشه دعاهایت به بهترین نحو پاسخ داده خواهند شد
. قلم تقدیر را میبینم که بر روی مشکلاتت خط خواهد کشید. نگرانی و دلهره ای که در وجودت رخنه کرده بر طرف خواهد شد و زندگی روی خوشش را به تو نشان خواهد داد
. error ۱۰۰۱. همسر خوب در تقدیر توست. اگر ازدواج نکردی همسر خوبی نصیبت میشود و اگر ازدواج کردی قدر همسرت را بدان که این آهوی زیبایی که در فالت افتاده در فنجان هرکسی نمیبینم. هرکجا هستی با وفاداری بفکرتوست و مدام به تو فکر میکند و برای تو بهترین ها را میخواهد.

منم گفتم

در وضعیتی که اکنون داری بهتر است از خجالت کشیدن دست برداری و از دیگران طلب کمک کنی، در فجانت سطل افتاده و نشان می دهد که وقتش رسیده تا کمی از اطرافیانت یاری بطلبی. همیشه انسان به تنهایی از پس مشکلاتش بر نمی آید
. ب سلامت جسمیت اهمیت بده، این زیتونی  که افتاده میتونه نشونه بیماری باشه، نه اینکه الان دچار بیماری باشی، اما یک هشداره که عادتهای غذا خوردنت رو تغییر بدی تا غم و اندوه و بیماری ازت دور بمونه انشالله.. مسیری که میروی و به سویش گام برمیداری درست همان مسیری است که تو را به اهداف و آرزوهایت خواهد رساند. ازدواج خوبی نیز خواهی داشت و خوشبخت خواهی شد
. فرد حسودی را میبینم که نزد دیگران از تو بدگویی میکند. به تصویر لبی که در فنجان افتاده دقت کن!  این لب نشانه وجود همین فرد است. با چند نفر از بزرگان فامیل در مورد او مشورت کن تا مناسب ترین برخورد را با او داشته باشی. البته دیری نمیگذرد که بدگویی های او به خودش بازخواهد گشت و اگر صبر کنی نیز پیروز نهایی تو خواهی بود و آسیبی از جانب این شخص به تو نخواهد رسید.