2777
2789
برامن لطف می کنی؟

تیرو کمان میبینم. به دروغ تعهدی را می دهی تا بوسیله آن فرد یا افرادی را فریب بدهی. اینکار را نکن که عاقبت خوشی ندارد
. وضع مالی خوبی داری ولی پَری که در فنجانت میبینم میگوید خطری سر راهت قرار خواهد گرفت. وضعیت کنونی کمی تو را تنبل کرده است، مراقب باش این خطر نیاز به هوش و ذکاوت و عکس العمل سریع از سمت تو دارد در غیر این صورت ضرر مالی سنگینی بعد از گذشتن ۶ روز از روبرویی با این خطر گریبانگیرت خواهد شد.
. از لحاظ مالی نه میشه گفت وضع مالیت خوبه و نه در خراب، یک حد نرمال رو داری، واست خونه افتاده، گشایش توی مسایل مالی برات میبینم. اگه میخوای خونه بخری یا خونه رو عوض کنی الان بهترین موقعیت هست واست.. بیشتر احتیاط کن. پنجه میبینم. خطری در کمین توست. در وضعیت فعلی بهتراست با دشمنانت مدارا کنی. به صلاح تو نیست به دشمنی ات ادامه دهی. مدارا کن وگرنه وضعیت خوبی در انتظارت نیست. خطر میبینم. بسیار مراقب باش

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

خوندم برات

تبریک می گویم خیلی زود همه چیز رو به راه شده و شادی و نعمت به خانه و زندگیت روی می آورد. پس بهتر است خداوند را شکر کنی تا به امید خدا این وضعیت ماندگاری داشته باشد
. خیلی زودتر از آنچه فکرش رابکنی همانند آبی که از آبفشان فوران کند، موفقیت و شادی نصیبت خواهد شد. شاید در طول مسیر مشکلاتی بوجود بیاید که طبیعت زندگیست. اما بدان هیچ چیز نمیتواند سد راه موفقییتت شود. آبفشانی که در فنجانت افتاده این را میگوید. پس اگر مشکل کوچکی سر راهت قرار گرفت دلگیر نشو و مطمئن باش هیچ چیز از جریان شدید آب قوی تر نیست.
. شما را در وضعیت نسبتا خطرناکی میبینم. حصاری میبینم که میخواهد به شما بگوید باید چند صباحی بیشتر احتیاط کنید. دشمنانی دارید یا کسانی هستند که منتظر یک فرصت هستند تا به شما آسیب برسانند. چند مدتی با احتیاط رفتار کنید و به هیچ کاری نسنجیده دست نزنید بخصوص تا چند روز آینده
. برات فرزند افتاده. اگه فرزند داری توی زندگیش موفق میشه و مقام های بالای اجتماعی میرسه، اگه فرزند نداری در آینده فرزند پسری بدنیا میاری که به زندگیت رنگ و بویی تازه میده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم میگم برا منم بگیر

خبری که منتظر آن بودی بواسطه نامه ای که در فنجانت پدیدار شده تا ۲۰ روز دیگر به تو میرسد. اگر میخواهی فته در کارت نیفتد از آنچه گفتم با کسی سخن نگو.
. آتشی میبینم افروخته و این نشان از قوت ، قدرت و اقتدار است، حکومت و سرپرستی در فالت میبینم.  بزودی به مقامی بلند خواهی رسید و قدرت بسیاری نصیبت خواهد شد. پادشاهی چقدر برازنده توست! اما این قدرت چشمانت را کور نکند که همین آتش می تواند تمامی موفقیت و موقعیتت را به یکباره در خود ببلعد. همانقدر که این آتش و اقتدار زیباست هشدار دهنده نیز هست. پس مراقب باش و از موقعیتی که به دست خواهی آورد در راه خوب استفاده کن
. شانه ای در فالت افتاده که نشان دهنده دوستانیست که حکایت مگس گرد شیرینی اند، مادامی که برایشان سود داشته باشی با تو دم از رفاقت میزنند و بمحض آنکه ببینند دیگر دوستی با تو برایشان سودی ندارد تو را ترک خواهند کرد. دوستانت را با امتحان کردن بسنج تا بفهمی کدام یک از آنها دوست و رفیق واقعیست.
. این روزها غم داری، ناراحتی میبینم که خداروشکر بزودی رفع میشه، یک نکته دیگه اینکه بهتره که یکم واقع بین باشی، بیش از حد با تخیلات و خیالاتت خودت رو مشغول کردی و باعث میشه از زندگی واقعی عقب بیفتی.

گفتم‌ عزیزم 

بگیر 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

گفتم‌ عزیزم بگیر

در فنجانت که دقت میکنم یک جاده میبینم،  جاده میخواهد بگوید سرنوشت زندگی تو سرانجام خوشی خواهد داشت و آنچه را که در ذهنت برای آینده برنامه ریزی کرده ای عملی خواهد شد. مدتی است در زندگی در تنگنا قرار گرفته ای اما مقصد این جاده را خوب میبینم. کمی بیشتر صبر داشته باش.
. حکایت تو حکایت کندن مو از دست خرس است. از یک فرد بخیل مال و ثروتی به تو می رسد که انتظارش را نداشتی
. این روزها به کمک دیگران نیاز داری. میخواهی به تنهایی مشکلت را حل کنی ولی اینگونه راه خودت را بسیار مشکل میکنی. از سطلی که در فالت افتاده این را فهمیدم. رودربایستی را کنار بگذار و بگو که به کمک آنها نیاز داری.
. چقدر همه چیز بهم ریخته است. ولی بهم ریختگی های کوچک. هیچ کدام از مشکلاتی که با آنها مواجه هستی بزرگ نیستند اما همین گرفتاری های کوتاه مدت و کوچک مدام به سراغت می آیند. شاید حق کسی را ناحق کرده ای که از این وضعیت خلاصی نداری. وضعیتی که داری طبیعی نیست. خوبی بیاندیش ببین چه کرده ای