2777
2789

با یه نفر به مدت دو سال تو رابطه بودیم ولی خب یک سال و خورده‌ای پیش خودش ترکم کرد به بدترین حالت ممکن و رفت 

خیلی تلاش کردم همون موقع‌ها که برش گردونم ولی خب نشد یا اگه برمی‌گشت دوباره می‌رفت دیگه منم بی‌خیالش شدم ولی خب ضربه بدی خوردم ازش...

بعد ی مدت دیگه وارد یه رابطه جدی شدم و کلاً بیخیال اون آدم شدم و حسی نداشتم و ندارم بهش...

یه سری برگشت خواهش می‌کرد که منو ببینه و بهش یه فرصت دوباره بدم تا جبران کنه ولی دیگه دیر شده بود و قبولش نکردم و رفت 

تا اینکه بعد از چند ماه امروز دوباره پیام داد و به بهونه حال و احوال می‌خواست باهام حرف بزنه و به قول معروف فضولی کنه که چی شد توی این مدت تو زندگیم چیکارا کردم دانشگاه کجا میرم و ....😐💔 آره خلاصه منم بهش فهموندم که توی رابطمو اینا که دیگه بره گورشو گم کنه/: 

اونم از اون لحظه که فهمید توی رابطم کلاً یه جوری شد انگار خودش فهمید دیگه و پیامی زیاد نداد خداروشکر!

ولی برام واقعاً جای سواله که آدمی که خودش رفت و باهاش منطقی همه چیزو تموم کردی چرا باید دوباره برگرده بعده ماه‌ها 😐💔

مثلاً می‌خواست یه جوری جلوه بده که انگار من دیگه براش مهم نبودم ولی داد می‌زد که فقط تظاهره !!!

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون دوراشو زده دیده هیجا براش نریدن برگشته

از همه خنده‌دارتر اینجا بود که بهم می‌گفت توی دانشگاهش دخترا پاپیچش میشن در صورتی که واقعا هیچکس بعید می‌دونم تحویل بگیرتش 😐💔 آدم بدی نبود ولی خب اخلاقش اخلاق یه بچه بود تا یه پسر بالغ

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

کرم همش کرم 

دیگه وقتی رابطه تموم شد دیگه باید ول کرد حالا هرچقدر میخواد التماس کنه

خانم حالا اگه بهتون پیام داد بازم دیگه اصلا جوابش رو ندین

کسی که خودش رفته نباید برگرده چه پسر چه دختر

وای انقدر حالم بد شد که نتونستم تاپیکتو کامل بخونم ...مشکل از اون که نیست مشکل از توعه که با اینکه ت ...

من برای اینکه بهش جواب دادم دلیل داشتم نه خیانت کردم نه چیزی 

تازه به خود نامزدمم گفته بودم کاملا در جریان بود پس شما ندونسته قضاوت نکن

من برای اینکه بهش جواب دادم دلیل داشتم نه خیانت کردم نه چیزی تازه به خود نامزدمم گفته بودم کاملا در ...

چه ربطی به قضاوت داشت الان این وسط؟داری میگی تو رابطه ای جواب این یارو که هی میره و برمیگرده هم دادی،من میگم کارت اشتباهه،این کجاش قضاوته؟ چه دلیلی آدم میتونه داشته باشه که انقدری با طرف پیش بره که راجب دانشگاهو حال و احوالشم ازش بپرسه؟بعدم انقدر درگیرش شدی که براش تاپیک زدی،بیچاره پارتنرت ...

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
چه ربطی به قضاوت داشت الان این وسط؟داری میگی تو رابطه ای جواب این یارو که هی میره و برمیگرده هم دادی ...

دقیقا به خاطر همین نظرت میگم داری قضاوت می‌کنی دیگه 

من نگفتم هی میره برمی‌گرده اینکه گفتم هی میره برمی‌گرده برای قبلاً بود من یه خلاصه‌ای از این سال‌ها تعریف کردم 

الان بعد از ماه‌ها برگشته یعنی از همون خیلی وقت پیش که باهاش تموم کرده بودم قبل از اینکه بخوام وارد رابطه جدید بشم !

بعدشم گفتم من هیچ خیانتی نکردم چون به پارتنرم همه چیزو گفتم و کامل در جریان همه چیز بود 

اکسمم وقتی پیابپرسه می‌خواست راجع به دانشگاهم و اینا بپرسه که منم بهش فهموندم تو رابطم برو گمشو

دقیقا به خاطر همین نظرت میگم داری قضاوت می‌کنی دیگه من نگفتم هی میره برمی‌گرده اینکه گفتم هی میره بر ...

هیچ آدمی سمی تر از آدمی نیست که هی بره و برگرده ...

در همین حدم جوابشو نده 

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻