با یه نفر به مدت دو سال تو رابطه بودیم ولی خب یک سال و خوردهای پیش خودش ترکم کرد به بدترین حالت ممکن و رفت
خیلی تلاش کردم همون موقعها که برش گردونم ولی خب نشد یا اگه برمیگشت دوباره میرفت دیگه منم بیخیالش شدم ولی خب ضربه بدی خوردم ازش...
بعد ی مدت دیگه وارد یه رابطه جدی شدم و کلاً بیخیال اون آدم شدم و حسی نداشتم و ندارم بهش...
یه سری برگشت خواهش میکرد که منو ببینه و بهش یه فرصت دوباره بدم تا جبران کنه ولی دیگه دیر شده بود و قبولش نکردم و رفت
تا اینکه بعد از چند ماه امروز دوباره پیام داد و به بهونه حال و احوال میخواست باهام حرف بزنه و به قول معروف فضولی کنه که چی شد توی این مدت تو زندگیم چیکارا کردم دانشگاه کجا میرم و ....😐💔 آره خلاصه منم بهش فهموندم که توی رابطمو اینا که دیگه بره گورشو گم کنه/:
اونم از اون لحظه که فهمید توی رابطم کلاً یه جوری شد انگار خودش فهمید دیگه و پیامی زیاد نداد خداروشکر!
ولی برام واقعاً جای سواله که آدمی که خودش رفت و باهاش منطقی همه چیزو تموم کردی چرا باید دوباره برگرده بعده ماهها 😐💔
مثلاً میخواست یه جوری جلوه بده که انگار من دیگه براش مهم نبودم ولی داد میزد که فقط تظاهره !!!