2777
2789
عنوان

ب نظرتون الان موقع خرید این وسیله هست خانمای با سیاست بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 53 پست
همه گفتن خوبه خب من دستام بی نهایت ضعیفه پس فردا لباسای بچه رو با چی بشورم لباسشویی هم ۹ کیلوییه

خب مگه قراره ۹ کیلو بندازی همیشه؟ ۹ کیلو یعنی حداکثر ۹ کیلو میتونی توش 

مینی واش بدرد نمیخوره همون پول رو یه چیز بدرد بخور بخر. طلا بخر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز منم مثل خودت بودم اژ خودم زدم که پس انداز‌کنیمولی هربار دیدم همسرم خرجه خانوادش می کنهمن چیزی د ...

چیکار کنم خیلی دلم براش میسوزه خیلی دوسش دارم اصلأ طاقت دیدن گرفتاریشو ندارم ولی اونا خییییلی بیشتر از حدشون از شوهرم میکنن ینی قشنگ شوهرم خرجشونو میده

لعنت ب این دلم ک انقدر میسوزه براش دلم میخاد با ذوق بخرم ولی همش ی دلم پیش شوهرمه

دلت نسوزه من ۲۰دساله دلم برای شوهرم سوخت به خودم اسیب زدم و ولی اون هیچ وقت دلش برای من نسوخت 🥲

شب قبلش لباسو خیس کن تو لگن فرداش بچلون بنداز تو مینی واش

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
لعنت ب این دلم ک انقدر میسوزه براش دلم میخاد با ذوق بخرم ولی همش ی دلم پیش شوهرمه

اگ نداشت ک نمی‌گفت بخر

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
همه گفتن خوبه خب من دستام بی نهایت ضعیفه پس فردا لباسای بچه رو با چی بشورم لباسشویی هم ۹ کیلوییه

عالیه عزیزم من ۳ساله دارمش دستهای منم اگزما داره گذاشتم سرویس بهداشتی .لباسهای بچه رو همچین میشوره عین دسته گل حتی از این لباسشویی های اتوماتیک تمیز تر میشوره من که عصای دستمه

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�