2777
2789
عنوان

مادرشوهرمهربون خودشونشون دادطرف پسرشوگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 57 پست

مادرشوهر من،هرچی بشه طرف منو‌میگیره

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مامان من اگه ازهمسرم دلخورباشم جلوش حرف بزنم ارومم میکنه میدونین ک اگ ی مادرمیتونه باحرف هم اروم ...

مادرا اغلب طرف داماد میگیرن البته اونم جلو رو داماد وگرنه اصلش که تو دلشون دخترشون اول براشون🤪

نه مامان من اگه ازهمسرم دلخورباشم جلوش حرف بزنم ارومم میکنه میدونین ک اگ ی مادرمیتونه باحرف هم اروم ...

ببین مادرها چه مادر خودمون چه مادرسوهرمون ما رو با دوره خودشون مقایسه میکنند 

مثلا اون دوره مردها خیلی اخلاق‌های بد داشتن و عادی بود برای همین من یک کاری بگنم فرضا با شوهرم بحثم بشه از نظر مادر خودم و حتی مادرشوهرم مقصر من هستم البته من مادرشوهرم فوت شده

میگی لایک نکنید خودت لایک میکنی😡🔪😡🔪😁

خب شما ک تو امضات ننوشتی اینو 🥴

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

🤣🤣🤣🤣برا من میگه تو مقصری 🤦‍♀️

آدم حوصله ی این مردارو نداره واقعنننن

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

خب شما ک تو امضات ننوشتی اینو 🥴

شوخی میکنم گلم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آدم حوصله ی این مردارو نداره واقعنننن

من عادت کردم دیگه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شما بچت تو مدرسه با یکی دعوا میکنه نگا حق و باطل میکنی ؟نه‌خیر اینم همونه

عزیزم اون غریبس بعدشم اره هستن مادرایی ک ب بچشون میگن کاربدیه نکن اینکارواینجوری ک بچه هرغلطی بکنه طرفشوبگیرن ک ی جانی تحویل جامعه دادیوبزرگ شه فک میکنه همیشه حق بااونه سنگ روسنگ بندنمیشه

عزیزم اون غریبس بعدشم اره هستن مادرایی ک ب بچشون میگن کاربدیه نکن اینکارواینجوری ک بچه هرغلطی بکنه ط ...

عریزم مهم اینه الان تو طلا گیرت اومد گیر مادر شوهرت هم دماغ سوخته خودتو ناراحت نکن 😂

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

همه همینن بابا ناراحت نباش مادر شوهر منم تو بحثی ک نباید کمر پسرشو گرفت الان مثل چی پشیمونه ک خودشو جلو من و خانواده برای اخلاق گند پسرش خراب کرد 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️