2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پدرشوهرم میخان برن مکه حج واجب

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 52 پست
من خوشحالم برن اتفاقا من میگم چرا اونا که کمک ما نکردن از کا توقع بیجا دارن

مغازه خریدن برا شوهرت وظیفه پدر و مادرش نیست ماشین دادن به اوناهم وظیفه شما نیست

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده شوهرمنم همینن

ولی من دیگه ناراحت نمیشم واصلا دوس ندارم پولی وارد زندگی ما بشه

چون از خدا میخوام و چیزی که خدا میده بی منته 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خانواده شوهرمنم همیننولی من دیگه ناراحت نمیشم واصلا دوس ندارم پولی وارد زندگی ما بشهچون از خدا میخوا ...

بخدا قسم منم توقع ندارم اینا ولی از ما همیشه توقع دارن این ظلم هست 

مغازه خریدن برا شوهرت وظیفه پدر و مادرش نیست ماشین دادن به اوناهم وظیفه شما نیست

از وقتی اومدم عروس اینا شدم هروز فکر تیغ زدن ما هستن کاش سرایطمون خوب بود بخدا که شرایط خودشون از ما ۱۰۰برابره 

دو نفر هستن به اضافه هزینه تالار شام و میوه شیرینی قربونی

یک میلیارد نمیشه کمتره

فکرکنم هزینه حج ۲۰۰ ۳۰۰ بشه

تالار وایناهم ۲۰۰ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
از وقتی اومدم عروس اینا شدم هروز فکر تیغ زدن ما هستن کاش سرایطمون خوب بود بخدا که شرایط خودشون از ما ...

تو یه ساختمونید؟

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
ببین حج واجب برو تحقیق کن باید چند سال تو نوبت باشی نمیدونم خس میکنم فیکی

اول اینکه حج واجب فقط ماه قمری که عیدقربان هست میرن.حالافکرکنم میشه ماه۱۲یا۱۱قمری یعنی ذیقعده وذالحجه.والان فکرکنم ماه ۶قمری هست.چون ۲۵دی ماه میشه۱۳ رجب هست وولادت امام علی.ولی درکل امتیازحج های عادی که همون عمره است وواجب خریدوفروش میشوند

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

سفر حج بلند پروازی نبست

ی امر واجب به گردن شخص مستطیع هست 

وااااجب میدونی یعنی چی دیگه انشاالله ؟

مثل نماز و روزه که واجب هست .

در ضمن من نمیدونم این دیگه چیه افتاده دهن ی عده که تا حرف از نجف و کربلا و مکه میشه میگن جرا میرید پول میریرید جیب عربهااااا.

مثل سرکار خانم استاتر محترم

بابا زیارت و ارادت به اهل بیت ی نوع عشقه آرامشه تزکیه روح و روان و فارغ شدن از دنیاست. مثل وقتهایی که ی عده پولشون رو میریزن جیب اروپایی ها و ترکیه ای ها کسی هم حق نداره بهشون بگه چرااا 

چون سریع میگن رفتیم سفر به آرامش برسیم 

بابا بفهمید سفر زیارتی هم برای ی عده معتقد آرامشه

میدونم الان ی عده میان منو میخورن 🙄

سفر حج بلند پروازی نبستی امر واجب به گردن شخص مستطیع هست وااااجب میدونی یعنی چی دیگه انشاالله ؟مثل ن ...

عزیزم من خودم نماز میخونم بخدا مسلمونم عاشق سفر خانه خدام یکی از ارزوهامه ولی میگم چرا مازو لای منگنه میزارن تو که پول داری که بری اینهمه خرج کنی چررا زندگی مارو زهر میکنی این انصاف نیست