2777
2789
عنوان

رد کردن کسی که دوستت داره

436 بازدید | 70 پست

بچه ها میدونید یه پسری هست خیلی دوستم داره خیلی زیاد من الان نزدیک ۲۳ سالمه تاحالا کسیو باور نکردم و حتی نخواستمم وارد رابطه ای شم ولی این به نفر اینقدر دوستم داشت که متوجه شدم حتی برای خواستگاری پیش قدم شد از اون سر کشور شروع کرد به کار واسه خرید و خونه و ماشین، من اولش نمیدونستم بهم علاقه داره ولی وقتی فهمیدم جوابش کردم اون شماله و من شیراز خانواده دوتامون به جورایی مذهیبن و میدونم هیچ وقت راضی نمیشدن برای همین ردش کردم میدونم دلش روی شونه هام سنگینی میکنه میدونم بعد از رد کردن چقدر شکست ولی نمیتونستم امیدوارش کنم و بعد اتفاقای بدتری براش بیوفته چون برام مهم بود ردش کردم بره پی زندگیش دوسشم داشتم ولی خوب منطقم نذاشت کار درستی کردم؟….

کارت درست نبوده میگی دوسش داشتی اونم همینطور 

تو هیچ تلاشی واسش نکردی ب اونم اجازه ندادی 

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•

اگه واقعا بخواین میشه

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کارت درست نبوده میگی دوسش داشتی اونم همینطور تو هیچ تلاشی واسش نکردی ب اونم اجازه ندادی

میدونم بعد از اون هیچ کسی منو اینقدر دوست نداره ولی از خانوادم مطمئن بودم به هیچ عنوانی راضی نمیشدن من با خانوادم یه جو صمیمی دارم و شناختم ازشون بالاست میدونستم بعدا برای اون دردسر میشه…خودمم میدونم در حقش ظلم کردم ولی تا بیشتر وابسته نشده خواستم بره که خوب زندگی کنه…

میدونم بعد از اون هیچ کسی منو اینقدر دوست نداره ولی از خانوادم مطمئن بودم به هیچ عنوانی راضی نمیشدن ...

خدت بهتر میدونی گلم شاید اینجوری واسه هردوتون بهتر باشه 

ولی ب نظرم عشق ارزش تلاش کردنو داره اگه فک میکنی طرف ادم توعه تلاش خودتو بکن که حسرت به دل نمونی 

اره قشنگم مرسی، درسته فکر کنم حسرت این یکی تا اخر رو دلم بمونه:)

هعی منم حسرتش به دلم موند ولی متاسفانه ارزش تلاش کردنو نداشت میدونستم واقعا عاشقمه ولی ادمش نبود هیچ راهی نداشت🥲

هعی منم حسرتش به دلم موند ولی متاسفانه ارزش تلاش کردنو نداشت میدونستم واقعا عاشقمه ولی ادمش نبود هیچ ...

کاش ادمایی که سهم ما نیستن وارد زندگیمون نمیشدن من ادم‌سنگدلی بودم شاید سه سالی میشد گریه نکرده بودم ولی امشب بعد از راهی کردنش خودم انگار شکستم واسه همین میدونم چه حالی داری:) امیدوارم هردوتامون و هردوتاشون خوشبخت شن….

کار خوبی کردی پشیمون نمیشی چون اگه دوسش میداشتی هیچوقت نمیذاشتی خانوادت واست تصمیم بگیرن احتمالا دوس ...

شاید هم اینطور بوده، ولی بعضی وقتا اینقدر دوسش داری که رهاش میکنی خودمو گول بزنم قلبمو که نمیتونم واقعا بعد اون دنیام عوض شده بود از احساسم مطمئن بودم ولی من بیشتر ادم منطقی ام تا احساسی

دچار شدم رفت بانو:)

پس خدا فقط کمکت کنه به عاقبت من دچار نشی 

دست آدمی نیفتی که بگی کاااااش اونی ک دوسم داشت و دوسش داشتم رو رد نمیکردم .

آخ که هر کی اومد و رفت جای خالی اون رو بیشتر بهم اثبات کرد