2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پدرشوهرم میخان برن مکه حج واجب

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با پول ولیمه و تالار شد ۱میلیارد

ما هم تالار گرفتیم و...کلا شد ۵۰۰

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
با پول ولیمه و تالار شد ۱میلیارد

هنوز ما تجملاتی برگزار کردیم 

شیرینی خریدم قرابیه یکیش ۴۰ تومن

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
هست عزیزم ۶ماه دیگه میرن اسم نوشتن در جریان نیستی شما با هزینه ولیمه شد ۱ميليارد

بشه مال خودشونه نوش جونشون ان شاءالله خدا بهشون برکت بده بارها برن تو چرا ناراحتی؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
حق استفاده ازماشینتون ندارن.حج رفتن هم تصمیم خودشونه.ولی اگرکمک کنن والدین درحدتوانشون به بچه ها.واس ...

نه نمیکنن ما توقعی نداریم ولی یک‌پوست تخمه نمیکنن ولی همیشه از ما طلبکارن همسرم مستاجره هرسال مغازش تغییر میکنه کلی مشتریاش کم میشن بخاطر این موضوع پدرش یبار نگف بیا یه مغازه برات بگیرم به اسم خودش باشه اصلا نه اسم ما