2777
2789
عنوان

شوهرم حامی من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 31 پست

لحن همسرت بد بوده نباید با عصبانیت می گفت. شما اصرار کردی به اومدنش که عصبانی شد؟

ولی قبول کن دو روز پشت سرهم مرخصی گرفتن سخته. کارها می مونه. من اگه حالم خوب باشه هیچوقت از همسرم درخواست نمی کنم مرخصی بگیره با من بیاد دکتر. اون هم با سیستم نوبت دهی که رایجه و کلی معطلی داره. مگه حالم خیلی بد باشه و نتونم خودم برم

خوبه که این حسو ازش بگیری که براش مهمی ولی ازونور کارشم نمیتونه ول کنه باید حق هم بدیم تو هم سخت نگی ...

بابا آخه با یه عصبانیتی گفت نمیتونم مرخصی بگیرم انگار مثلا من حرف بدی زدم. الان من اگه یه روز ببینم بی دلیل مرخصی گرفت باز، به هم می‌ریزم واقعا. اگه بچه داشته باشم هم همینجوری میشه دیگه. دست تنها باید بزرگش کنم بچه رو.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا آخه با یه عصبانیتی گفت نمیتونم مرخصی بگیرم انگار مثلا من حرف بدی زدم. الان من اگه یه روز ببینم ...

کلا مردا اینطورین مودی هستن بعد بچه یه جورن قبل بچه یه جور سر بچه اول حساس سر دومی جون به سرت میکنن تا کاری برا بچه بکنن به نظر من سر این مسائل گوشزد کن بهش ولی اینک دم به دیقه غر بزنی و بگی جواب عکس میده عزیزم

لحن همسرت بد بوده نباید با عصبانیت می گفت. شما اصرار کردی به اومدنش که عصبانی شد؟ولی قبول کن دو روز ...

آخه خوابیده بود. بعد صدا اومد بیدار شد 

یکم بعدش بهش گفتم. شاید چون شبه ، عصبانی شد . منم چون ازمایشم هورمونیه، نوشته تا ۱۲ ساعت قبلش نباید استرس داشته باشم.منم در کل آدم استرسی هستم . پدر مادرم توی اینجور مواقع همیشه همراهیم میکردن موقع کنکور و اینا میومدن می‌نشستن اونجا تا من تموم بشم. منو با ناز بزرگ کردن. بخاطر همین وقتی شوهرم نازمو نمیکشه، میگم حتما براش مهم نیستم. تازه قبل آزمایش هم‌باید برم بانک پول بزنم به کارتم. همش استرسه دیگه

ناشتا هم هستم . یکی باید برام تدارک صبحانه ببینه دیگه بعد از آزمایش . تا الان خانوادم حامی من بودن، الآنم وظیفه شوهره دیگه.خب اونم اگه آزمایش داشت، من براش همه کار میکردم. میتونم بازم به خانوادم بگم ولی نمیگم. می‌خوام ببینم شوهرم برام مثل خانوادم میشه یا نه

آخه خوابیده بود. بعد صدا اومد بیدار شد یکم بعدش بهش گفتم. شاید چون شبه ، عصبانی شد . منم چون ازمایشم ...

اسی چقد سخت می گیری؟  دیگه کارت به پول زدن کار شاقی نیست.

صبحونه رو هم خودت آماده کن بعد بیا بخور. دیگه ازدواج کردی عزیزم باید بزرگ شی. باید مدیریت خونه و احساساتتو به دست بگیری. یه آزمایش هورمونی دادن دیگه استرس نداره.

شوهرتو بنده خدا از خواب بیدار کردی معلومه عصبی میشه

کلا مردا اینطورین مودی هستن بعد بچه یه جورن قبل بچه یه جور سر بچه اول حساس سر دومی جون به سرت میکنن ...

دقیقا قبلا سرما میخوردم، خیلی همراهیم میکرد. الان فکر می‌کنه چیزیم نیست و فقط ادا دارم میدم. میگه می‌دونم چیزیت نیست(با لبخند). درصورتی که من می‌دونم چیزی هست ، یه ماهه پریود نشدم هورمونهام به هم ریخته 

اسی چقد سخت می گیری؟ دیگه کارت به پول زدن کار شاقی نیست.صبحونه رو هم خودت آماده کن بعد بیا بخور. دی ...

می‌دونم. آسونه برام این کارها اما چون احساس میکنم براش مهم نیستم، اینجوری میشم .

می‌دونم. آسونه برام این کارها اما چون احساس میکنم براش مهم نیستم، اینجوری میشم .

اسی حس می کنم داری شوهرتو با مادرت مقایسه می کنی. همسرت عاشقترین هم باشه کارهای مادرت رو برات انجام نمیده. 

یه کم از مود نازهایی که برای مادرت میکردی بیا بیرون‌. اینجوری همسرتو خسته می کنی و فکر می کنه الکی داری ناز می کنی. مردها صبح تا شب سرکارن خسته میان خونه که از ما آرامش بگیرن.  

ای بابا سخت نگیر شوهر من که شغلش طوریه که دو سه روز نیست ،وقتیم میاد یک روز کامل استراحت من مستقل بو ...

به نظرت اونایی که مستقلن برنده هستن یا اونایی که نازشونو شوهرشون میکشه؟

اسی حس می کنم داری شوهرتو با مادرت مقایسه می کنی. همسرت عاشقترین هم باشه کارهای مادرت رو برات انجام ...

اره یکم با خانوادم مقایسه میکنم میبینم هیچکس مثل اونا برام نمیشه. والا منم برای شوهرم همینجوری هستم. یه عطسه کنه، کلی بهش میرسم.نازشو میکشم

اونم پزمو پیش دوستاش میده. اما اون برای من زیاد اینجور نیست. شایدون خانوادش براش اینجوری نبودن. آخه خانواده اون اصلا نمیفهمن محبت چیه.

خب به نظرت این رفتار طبیعیه؟

چون ک سرکاربوده آره 

ولی اگه سرکارنبود نه 

والا من شوهرم توخونه میخوابید من بااتوبوس تو ۷و۸ ماهگی برای چکابهای بارداری میرفتم 

الان ک فکرش میکنم چقدر احمق بودم 

یعنی ب خدا دل منو بشکافید برام زار میزنید الان ب این نتیجه رسیدم ک تنها راه من جداییه ولی انقدر دیگه زرنگ شده ک آتودستم نمیده 

دلت خوشه ها ،همین که هزینشو میده و میزاره بری خداتو شکر کن من تو بارداری نه باهام دکتر اومد نه پول ازمایشارو میداد هر دفعه میگفتن سونو یا غربالگری آنقدر غر میزد که تو بلد نیستی می‌خوان سرت کلاه بزارن آنقدر پول بگیرن خودشم نمیومد ،اخرشم می‌گفت ده تا آزمایشگاه برو هر کدوم ارزونتر بود آزمایش بده بچه دوم هم اصلا نرفتم غربالگری من از پردیس تا تهران تنها با شکم گنده میرفتم و از اونور شب برمیگشتم آنقدر شلوغ بود اصلا براش مهم نبود ،تازه دندونام خراب بود هر شب با گریه می‌خوابیدم و از غذا خوردن افتادم چون دوطرف دهنم خراب شده بود همه میگفتن چقدر لاغری زورش میومد منو ببره دندونمو پر کنه ،الانم دندون عقلم آبسه کرده هی چرک پس میده بهش گفتمم میگه دست نزن چرکا خشک شن ،باز خداتو شکر کن هزینه میده مال من ندار هم نیست حقوقش خیلی خوبه ولی مهم نیست که درد دارم براش💔

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  
حساس شدی باباوضع همه همینهمن خودم دوتازایمان کردم موقع زایمان بااتوبوس تنهارفتم بیمارستان بقیه اش ک ...

چطور تحمل میکنی این شوهرو

زن باردار و پا ب ماه تنها میره بیمارستان؟

بچه میخاسته چیکار اینقد بی مسئولیته

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
آخه از این ناراحتم واسه چرت و پرت مرخصی میگیره اما بخاطر من نه. به نظرت حساس شدم یا مشکل از شوهرمه؟

اسی از نحوه گفتگوت در همینجا و مدام سوال پرسیدنت مشخصه خودت یکم حساسی!! ولی حق داری همسرت هم کوتاهی میکنه