2777
2789
دآری شوهرتون درگیر میکنی تو هم به شوهر خواهرشوهرت سلام نده مهم نیست واقعا سلام دادن یا ندادن اهمیت ن ...

خب شوهر اون چرا خودشو در گیر کرده؟

یعنی شوهرمن اندازه اونم نیست؟ به خدا از هرلحاظ شوهرمن سرتره

شوهر اون یکم شیش میزنه.همه تو فامیل میگن فلانی شیرین عقله

ولی خوب عقلش کار کرده که طرف زنشو بگیره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شوهر اون چرا خودشو در گیر کرده؟یعنی شوهرمن اندازه اونم نیست؟ به خدا از هرلحاظ شوهرمن سرترهشوهر او ...

دخالت کرده که کرده 

برای زندگی خودت بدتره و شوهرت خاله زنک میشه 

بعدا از هر حرکت و سیاستی که استفاده میکنی سردرمیاره 

مهم نیست اونا چیکار میکنن تو به زندگیت د رفتار شوهرت فکر کن

برام خیلی عجیب بود چون تواطرافیان هیچ مردی ندیدم که لباس خواب بخره مبارکت باشه به دل خوش استفاده کنی ...

شوهر منم نمیخره ولی از بس برام نوار گرفته میدونه چه مارکی خوبه من راضیم یا ویژه شب بگیره 🤣🤣

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
😂نه من شوهرم خوشش میاد از این لباس خواب و اینا ۸۰ درصد مواقع هم میگه با سلیقه من لباس زیر بخر یعنی ...

تاپیگتوخوندم ناراحت شدم ولی خداایقدر بزرگ هست معجزه رو برات بیاره عزیزم پسرعمه من لحظات اخرزندگیش بود ولی بامعجزه امام حسین و حضرت عباس کامل برگشت ب زندگی❤️❤️❤️ایشالابحق پنج تن معجزه میبینی و خبرخوبو بمامیدی

برام خیلی عجیب بود چون تواطرافیان هیچ مردی ندیدم که لباس خواب بخره مبارکت باشه به دل خوش استفاده کنی ...

واقعاایقدرعجییه؟من شوهرم رعته عکس فرستاده کدوموبخرم این رنگیش نیس اون هست فلان واقعاایقدرپروندیده بودمش😑😂

شوهر منم نمیخره ولی از بس برام نوار گرفته میدونه چه مارکی خوبه من راضیم یا ویژه شب بگیره 🤣🤣

بازم خوبه 

من همیشه نوار میخرم خونه میزارم که اگه یهو پریود شدم داشته باشم

چون اگه نباشه خودمو بکشم هم برام نمیخره 

تازه فروشگاه هم میریم با یه مکافاتی برمیدارم نمیزاره که😂😂

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

بازم خوبه من همیشه نوار میخرم خونه میزارم که اگه یهو پریود شدم داشته باشم چون اگه نباشه خودمو بکشم ه ...

اینم خیلی کم رو بود الان خوب شده اگه باهم بریم فروشگاه برمیداره میگه این از همونه ک استفاده میکنی😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
واقعاایقدرعجییه؟من شوهرم رعته عکس فرستاده کدوموبخرم این رنگیش نیس اون هست فلان واقعاایقدرپروندیده بو ...

آره واقعا عجیب بود برام 

خوبه اینجوری به نظرم باحاله 😁

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑