2777
2789
عنوان

ممنون ک مچمو گرفتین و فکردین فیک هستم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 16217 بازدید | 523 پست
فیک نیستم اینجا چندتا از بچه شماره خط آلمان منو دارن میتونی بپرسی@بهار2124 @arhich @نسترن2023

وای خیلی از کاربریتون خوشم میاد

هر موقع ببینم جایی کامنت گذاشتین میرم تاپیکاتونو میخونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید پس چرا همیشه تو نی نی سایتی مگه خانه داری

نه کریسمس تعطیلم 

دانشجوام پاره وقت کار میکنم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه کاربر هم هست داره داستان خواستگاریشو اینارو قسمت قسمت تعریف میکنه هی ام میاد میگه من فلانی ام بیا ...

کیه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یه کاربر هم هست داره داستان خواستگاریشو اینارو قسمت قسمت تعریف میکنه هی ام میاد میگه من فلانی ام بیا ...

همون که همکلاسیش بوده ولی وسط خیابونه دختره غش کرده پسره نجاتش داده؟؟؟؟؟

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

این همه تو سر ما کوبیدید بخاطر این سایتبفرما! این سایتتون که همه فیکنتو این چند روز هزاران تاپیک دید ...

راستش اینجا ۵۰ درصد فیکن

ادم باید عاقل باشه باور نکنه

یا قصه هاشون فیکه یا مدارک تحصیلیشون و ...

من یه بار بهم گفتن میتونم یه سوال بپرسم گفتم نه 😂والا ساعت یک بود خوابم میومد😂

میتونم ی سوال بپرسم؟😂

الان ساعت یک نیست احتمالا خوابتونم نمیاد😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

ببخشید پس چرا همیشه تو نی نی سایتی مگه خانه داری

این کاربر فیک نیستن عزیزم اتفاقا خیلی خانم محترم و باشخصیتی هستند اتفاقا تو سایت با هرکس راحت باشم با ایشون رودروایسی دارم🤭. تاپیکاشون عکس میزارن و بعضی از دوستان اينجا شمارشون دارن 🌹

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه کاربر دیگه هم بود از دوستی تا خاستگاری و ازدواج و حاملگیش رو اینجا تعریف کرد اونم یه سال طول کشید آخرش فهمیدیم سرکارمون گذاشتع یعنی خودش اعتراف کرد

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش