2777
2789
عنوان

ممنون ک مچمو گرفتین و فکردین فیک هستم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 25839 بازدید | 593 پست
چه فایدهآدمی که دروغ میگه خودشو از چشم میندازهایشون هم هی می‌خندید و تهشم گفت واسه سرگرمی کردم🫡انگا ...

همه حرفاتون درسته

ولی همین پذیرفتنه بنظرم شهامت میخواد باز اونم بین این همه کاربر

FREEDOM...🌱🤌🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه حرفاتون درستهولی همین پذیرفتنه بنظرم شهامت میخواد باز اونم بین این همه کاربر

چی بگم والا ایشالا که خیره🤷🏻‍♀️🫶🏻

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

الان تعطیلات کریسمس دانشگاه و کارم تعطیله شما بفرمایید چیکار کنم؟

من طعنه نزدم گلی 

گفتی تو سایتی منم گفتم فکر میکردم اونجا سخت میگذره 

عزیزم با مهاجرت تحصیلی بازم باید هزینه بدی؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

الان تعطیلات کریسمس دانشگاه و کارم تعطیله شما بفرمایید چیکار کنم؟

عزیزم یه سوال 

با خودت فکر میکردی یه روز اونجا باشی ؟

من خیلی دوست داشتم از سن خیلی کم دوست دارم مهاجرت کنم ، به نظرت یه روز میشه ؟ میتونم ؟

آخه فکر میکنم با این وضعیتا دیگه مهاجرت برام ناممکن بشه 

من طعنه نزدم گلی گفتی تو سایتی منم گفتم فکر میکردم اونجا سخت میگذره عزیزم با مهاجرت تحصیلی بازم باید ...

بله سال اول تمکن مالی داشتم ۱۰۳۳۲ یورو 

ولی برای تمدید سال دوم و سوم با توجه ب شغل پاره وقت خودم و همسرم، تمکن ندارم‌ولی یه هزینه کم برای دانشگاه پرداخت میکنم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم کوردم شما کورد کجایین ؟

شمام یارانه میگیرید؟😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

یه کاربر هم هست داره داستان خواستگاریشو اینارو قسمت قسمت تعریف میکنه هی ام میاد میگه من فلانی ام بیاین بگم امشب چیشد

و قشنگ مشخصه فیکه شبیه رمانا تعریف میکنه

اما همتون باورش کردین پربازدیدم میشه

اینجا یه دروغ بزرگه 

باورش نکنید