2777
2789
عنوان

تا حالا شده کلی برای چیزی خرج کنین و اما اونی نشه که میخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 59 پست
اره انگار دنیا رو بهش دادن بچم چی بگم والا دیگه گذشت

عزیز دلم 😍😍😍

چقدر ناز و قشنگه 

تولدش مبارکککک انشالله همیشه از ته دلش بخنده 

عکسا هم خیلی خوبه اصلا به اون بدی و تاری که میگفتی نیست بی تعارف میگم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیجی ام زیاد خوب نبود آهنگایی ک میخواستمو بعضیاشو حذف کرد خودش گذاشت هی عجله میکرد بعدم سرآخر ی سل ...

وااا بیشعوری خیلی عروس دومادو اذیت میکنن

چه سالی بود؟چند گرفت؟

عزیز دلم 😍😍😍چقدر ناز و قشنگه تولدش مبارکککک انشالله همیشه از ته دلش بخنده عکسا هم خیلی خوبه اصلا ...

ممنون عزیزم همچنین شما ❤️😍

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

اره حتمااااا 🙏🏻🙏🏻😍😍😍👌

من روز عروسی پدر مادرم بوده

که توی باغ موقع عگاسی پاشنه یه لنگه کفش مادرم میشکنه

خیلی غصه میخوره و گریه و دعوا و ... خلاصه عکاسی رو زهر میکنه

پدرم هم کاری نمیتونسته بکنه اون لحظه، روز تعطیل هم بوده موقعیت خرید کفش نبوده

میزنه اون یکی پاشنه کفش مامانم هم میشکنه که مامانم بتونه راحت راه بره

این اتفاق شاید به ظاهر ساده ست ولی چند تا درس داره

یکیش اینکه مادر من نباید اونقدر سخت میگرفت و روز عروسیشو خراب میکرد با ناراحتی، الان تنها ناراحتیش اینه که چقدر جوون و خام بودم الکی ناراحت کردم خودمو در صورتی که میتونستم تو عکسام خندون باشم

یکیش خونسردی بابامه که اون لحظه سریع مدیریت کرده شرایطو با وجود اینکه مادرم عصبانی بوده تا آخر فیلم و عکساشون هستش که پدرم داره تلاش میکنه بخندونتش و شرایطو درست کنه

اینه که میگم اینا دغدغه های کوچیکه

لباس

میکاپ

و‌‌‌...

و یه سری چیزا ناخواسته پیش میاد

خودت انتخاب میکنی چجوری رفتار کنی و چطور بهت بگذره، اذیت کنی خودتو در اون حین یا بعد از اینکه اتفاق افتاد، فایده ای نداره

من خودم روز عروسیم تور سرم ۳،۴ متر بود

موقع رفتن سمت جشن از لای در ماشین مونده بود بیرون رفته بود زیر چرخ کاملا پایینش پاره پوره شده بود

کاریش نمیشد کرد

من این تجربه پدر و مادرمو قبلا شنیده بودم

تورو در اوردیم بدون تور رفتم توی جشنم و خیلیم خوش گذروندم و اتفاقا لباسم قشنگ تر دیده شد

اینه که میگم ادم نباید خودشو اذیت کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من برای عقدم هرچقدر گشتم لباس خوب و باب دلم پیدا نکردم، تایمم نداشتم بدوزم، اخرش از یه لباس خوشم اومد همونو گرفتم، همه چیز عقدم خوب بود ولی تازه بعدش فهمیدم آستینای لباس چقدر گشاده و شلخته دیده میشه🥲 تو همه عکسام دیده میشه، به عکاس گفتم فتوشاپش کن، نکرد، الان کل البوممو نگاه میکنم به دلم نمیشینه و دوس دارم بندازمش دور، ۱۸ میلیونم پول آتلیه دادیم😔

من روز عروسی پدر مادرم بودهکه توی باغ موقع عگاسی پاشنه یه لنگه کفش مادرم میشکنهخیلی غصه میخوره و گری ...

وای چه جالب 

درست میگی کاملا حق با توعه 

خیلی ممنونم خیلی لطف کردی 

واقعا اروم شدم و نیاز داشتم حالم خیلی بد بود 

انشالله همیشه حال دلت خوب باشه که حالمو خوب کردی 

🙏🏻😘❤️💋😍🌹❤️🌺🌷🌸

وای چه جالب درست میگی کاملا حق با توعه خیلی ممنونم خیلی لطف کردی واقعا اروم شدم و نیاز داشتم حالم خی ...

خوب باشی همیشه💐

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عیب نداره لباس زیاد مهم نیست بیشتر خودت مهمی

خودم خوب بودم، اما لباسم نه :(

غصه نخور، تولده دیگه هر سال تکرار میشه، اتفاقا خوبه برات یاد میگیری و برای مراسمات بعدیت بهتر و بهتر میشی❤️

من خودم چون خیلی غصه خوردم میدونم چه حس بدیه

خودم خوب بودم، اما لباسم نه :(غصه نخور، تولده دیگه هر سال تکرار میشه، اتفاقا خوبه برات یاد میگیری و ...

خب پس خو‌دت خوب بودی این مهمه اصلا به لباس فکر نکن مهم نیست من خودم عکس عروس ببینم اول به صورت و میکاپش نگاه میکنم 

مرسی عزیزم اره الان بهترم 

🙏🏻😘❤️

خب پس خو‌دت خوب بودی این مهمه اصلا به لباس فکر نکن مهم نیست من خودم عکس عروس ببینم اول به صورت و میک ...

ممنون بابت حرفات❤️

من خودم عکاسی و فوتوشاپ انجام میدم به صورت مبتدی، اگه برات مهمه میتونی یه ادیتور تو اینستا پیدا کنی و عکساتو بدی برات درست کنن، به راحتی میشه میکاپ رو درست کرد