2777
2789
عنوان

ممنون ک مچمو گرفتین و فکردین فیک هستم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 26649 بازدید | 596 پست

ولی همین که استارتر قبول کرد دروغ گفته و فیک بوده تاپیکش خیلی خوبه ، خوشم اومد ازت❤️

چون خیلیا وقتی بهشون میگن فیکی و ثابتم میشه یا بددهنی میکنن یا با پررویی همچنان ادامه میدن تا تعلیق شن

FREEDOM...🌱🤌🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از صبح تا شب از آلمان تو نی نی سایت پلاسی

اره شما مشکل داری؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره شما مشکل داری؟

من فکر میکردم آدم بره اونجا مشغول کار و زندگی میشه

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

ولی همین که استارتر قبول کرد دروغ گفته و فیک بوده تاپیکش خیلی خوبه ، خوشم اومد ازت❤️چون خیلیا وقتی ب ...

چه فایده

آدمی که دروغ میگه خودشو از چشم میندازه

ایشون هم هی می‌خندید و تهشم گفت واسه سرگرمی کردم🫡انگار کاربران اسباب بازیشونن هر موقع حوصلشون سر رفت واسه سرگرمی به کاربران داستانا‌و عکس و فیلمای دروغی بخورونن

عذرخواهی هم نکرد

عجیبه که خوشتون میاد از چنین فردی♥️🙏🏻

اسی خدا به روحت آرامش بده همین فقط

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

با فیک بودنت آره

فیک نیستم اینجا چندتا از بچه شماره خط آلمان منو دارن میتونی بپرسی

@بهار2124    

@arhich    

@نسترن2023    

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چیشده؟؟؟کی کورده منم کوردم😂بحث سر چیه

یارانه میگیرید؟😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

من فکر میکردم آدم بره اونجا مشغول کار و زندگی میشه

الان تعطیلات کریسمس دانشگاه و کارم تعطیله شما بفرمایید چیکار کنم؟