2777
2789
یکی پیدا شد برا شوهرش میمیره

نه زیادن شما برو تو تاپیکای عشقولانه میبینیشون 😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا قهر؟درحد چقد هزینه میکنی بادی اسپلش مردونه خوب و خوشبو چ خوبه چقده؟

چون چند روزه قشنگ رو مخمه☹️☹️صبح هم باشگاه دارم میگه نرو بریم خونه مامانم اینا 

دقیق نمی‌دونم چنده زیاد هزینه نمیکنم پرو میشه 😬🤭

تا چقد هزینه میکنی؟

نمی‌دونم چقد بشه ولی تو حسابمم زیاد پول ندارم اگه نتونم یکیشو میخرم چون اخلاق مزخرفی داره خیلی به برند و مارکش اهمیت میده شایدم از پول خودش خرج کردم😂😐

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یه دخترخاله دارم خیلی باحاله بنظرم کاراش بامزس یبار تو جمع بودیم همه خاله و دایی ها خونه مادربزرگم بودن روز پدر بود. این دخترخالم اون موقع ۸یا۹سالش بود یه کادوی بزرگ بدو بدو آورد سمت باباش گف باباچشاتو ببند بعد کادو رو داد بهش کلی ام چسب پهن زده بود چن لایه کاغذ کادو پیچیده بود خلاصه شوهرخالم با کنجکاوی و بدبختی اونو باز کرد همه خیره شده بودن ببین توش چیه آخرش یعالمه کارتن و کاغذکادو انداخت اونور یدونه جوراب در اومد از تو کادوش با صدای لرزون گف عه جوراابه 😄😂😂حرف روز مرد شد این یادم اومد قیافه ی شوهرخالم همچنان یادم مونده

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

من چشم باز میکنم میبینم همه تایپیکا میگن چقد من بدبختم با این شوهر کردنم

چیبگم والا

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬