2777
2789
عنوان

نشستم تو پارکینگ دانشگاه دختر گفت چقدر خوشگلی 🥹عکککس

| مشاهده متن کامل بحث + 8906 بازدید | 296 پست
ما چی

آخیش یه دختر نچرال دیدیم بالاخره 😍❤️

خیلی نازین هر دو 

چی می‌خونی راستی؟

اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

فدات شم تو نازتری

😘❤️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون محصول برند استفاده میکنم نه آشغال

عزیزم کسی محصول بد استفاده نمیکنه ک پوستش خراب بشه.

ی پوشش می افته رو صورت خیلی حس بدیه.

ی بار ارایش نکن. ببین چقد سبکی.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

اون دختره سمت چپی خیلی نازه اون سمت راست ئه‌م انرژی خوبی داره

سمت چپی کدوم عینکی یا اون یکی 😂من چپو راست برام معلوم نیست 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
آخیش یه دختر نچرال دیدیم بالاخره 😍❤️خیلی نازین هر دو چی می‌خونی راستی؟

قربانت برم آره جفتمون خار نچرال 😂 علوم آز

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌