2777
2789
خوب گلم از یه جای باید رابطه شروع بشه و هروقت از خدمتش میاد میبره سینما منو به خونه خانوادش میریم می ...

گلم رابطه باید از یه جایی شروع شه ؟ چند سالته تو ؟ اسمت تو شناسنامشه ؟ تو خونشون میری خانوادش میدونن رابطه دارید نمیان جلو ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب گلم از یه جای باید رابطه شروع بشه و هروقت از خدمتش میاد میبره سینما منو به خونه خانوادش میریم می ...

انشاالله عاقبتت بخیر بشه 

عزیز ولی خیلی زرنگ باش 

اگه خدا نکرده بهم خورد چی 

به همه چی فک کن

معجزه شکر گزاری...

یا خدا بعدش چیشد ای خدا خیلی میترسم گرفتن بهم سوزن الوده زدن وای 😭😭😭😭

کی سوزن آلوده زده تو مدرسه بهت؟ همینو به خانوادت بگو خب بگو تو مدرسه اینکارو کردن بیفتن دنبال آزمایش تا استرس تنهایی رفتن به آزمایشگاهو نداشته باشی

پشت گوش ننداز حتما بروووو

🩵
بگو بیان جلو

هنوز صیغه مرحمیت خوندیم و حلقه تو دست هم کردیم تا یه سال دیگ دوسال دیگ عقد میکنیم انشالله دوست دارم یه نی نی بیارم 🤗تازه مادر خودم تو سن ۱۳ سالگی ازدواج کرد و ۱۴ منو اورد منو مادرم الان فاصله سنیمون ۱۵ ساله 🫥

کی سوزن آلوده زده تو مدرسه بهت؟ همینو به خانوادت بگو خب بگو تو مدرسه اینکارو کردن بیفتن دنبال آزمایش ...

نمیگرن خاهر نمیگیرن دربه در همه جا رفتم هی دختر خالم میگه چیشد رفتی میمیری به زودی نری ویلچر نشین میشی شب میخوابی نفست دیگ نمیاد بالا سرطان میگیری و خیلی چیزای دیگ ای میگه

هنوز صیغه مرحمیت خوندیم و حلقه تو دست هم کردیم تا یه سال دیگ دوسال دیگ عقد میکنیم انشالله دوست دارم ...

محرمیت * دختر بحث اینه عقد نکرده رابطه داشتی 

تو دنیای کارتونای دیزنی زندگی میکنی ؟