2777
2789
محرمیت * دختر بحث اینه عقد نکرده رابطه داشتی تو دنیای کارتونای دیزنی زندگی میکنی ؟

گلم دیگ شد دیگ ولی ازین بعد گفتم نزدیکم نشه تا عقد کنیم گفتم جلوی خودتم بگیر من همسر ایندت هستم و میترسم باردارم بشم اخه سنم کمه مادرم خبر نداره از رابطم وگرنه موهامو میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز صیغه مرحمیت خوندیم و حلقه تو دست هم کردیم تا یه سال دیگ دوسال دیگ عقد میکنیم انشالله دوست دارم ...

نگران نباش

جلو جلو  خودتو سکته نده 

ولی خیلی حواست باشه 

ممکنه تا اون موقع نامحرم باردارشی

بعد می خوای چیکار 

معجزه شکر گزاری...

همین شماها باعث شدید یه بچه تو این سن ترس ایدز زگیل تناسلی داشته باشه بله میپرسیم که بفهمه چقدر اشتب ...

همین شماها باعث میشین نوجوان ها حرفاشونو نزنن و برن قایمکی اشتباهاتشونو تکرار کنن

عزیزم اون نیازی ب نصیحت شمانداره اون خودش خانواده داره 

قطعا نصیحتش کردن فایده نداشته 

اون دخترالان دنبال راهکاره نه نصیحت شما و امسال شما

نگران نباشجلو جلو خودتو سکته نده ولی خیلی حواست باشه ممکنه تا اون موقع نامحرم باردارشیبعد می خوای چ ...

من بادختر خالم راحتم اون سنش بالاتره ۲۰سالشه راهنمایم کرد گفتم بهش گفتس قرص بخور خوردم

نمیگرن خاهر نمیگیرن دربه در همه جا رفتم هی دختر خالم میگه چیشد رفتی میمیری به زودی نری ویلچر نشین می ...

به دخترخالت توجه نکن چرتو پرت میگه بهت استرس بده

دوستان یجا گفتن محرمانه میگیرن برو اونجا 

از یجایی باید خیالت راحت بشه وگرنه نمیتونی ک با استرس زندگی کنی باجی

🩵
والا الان د کسی با ایدز نمیمیره اینا ک گردن گلفت و سالمن

ینی چی میگن اخه دیگ کسی که ایدز میگیره اگر فقیر باشه میمیره چون هرماه باید پول قرص بخره ادم و هروز باید مرغ گردو پسته ماهی و خیلی چیزای مقوی بخورن وگرنه میمیرن و بعد اون که قرص هارو مصرف میکنن بعد چند سال دیگ اون قرص ها دیگ اثری نداره رو بدن و بیماری اوت میکنه من تازه میخواستم دانشگاه برم با شوهر ایندم قول داد باهم میریم دانشگاه و باهم بچمون بزرگ میکینم خیلی حرفای دیگ 🥹😓

از خانوادش راهکار بگیره وقتی نصیحت میکنن دیگه

میتونه یه کار دیگه هم بکنه 

میتونه بیاداینجاتاپیک بزنه و شما نیای نظربدی ؛فک کنم هم اون حق تاپیک زدن داشته باشه هم شماقدرت انتخاب ک نیای تو این تاپیک 🙂