2777
2789
عنوان

کنکور انسانی لطفا بیاین سوال دارم🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست

میدونم خیلی بد موقع تاپیک زدم ولی هرکی تونست خواهش میکنم راهنماییم کنه شدیدا به رهنمایی نیاز دارم کسی درکم نمیکنه روم نمیشه برم پیش مشاور مدرسه تو این ۴ ۵ ماهی که گذشت کسی نپرسید ازم چت شده چرا درس نمیخونی همش فقط میگفتن بخون این همه سال درس خوندن منو ندیدن برگشتن تو روی من میگن میبنیم آخرش نتیجه رو با اینکه برادر من اصلا تلاشی برای کنکور نکرد هیچکس سرکوفت بهش نزد تو این چند ماه اخلاق همه باهام عوض شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تاپیک های قبلی تو دیدم تبریک میگم بابت فرهنگیان کدوم شهری؟؟؟تمرکزتان بیشتر رو نهایی بود یا کنک ...

ممنون عزیزم❤شیراز هستم. من خودم بیشتر برای نهایی خوندم ولی آزمون های قلمچی رو میرفتم 

خودم چون تابستون خونده بودم ۱۱ و ۱۲ بیشتر خوندم 

ولی از برنامه راهبردی قلمچی یا گزینه دو کمک بگیر طبق اون ها بخون . و بر اساس نقاط ضعفت بخون. درس هایی هم که توش خوبی روش مطالعه اش رو ثابت نگه دار تا قوی بمونی تو اون درسا. 

من خودم عربی و ریاضی و اقتصاد خوب بود فنونم اصلا خوب نبود. برای اقتصاد کتاب تست خیلی سبز بخر و درس نامه ش رو خط به خط بخون . برای عربی هم من خودم جامع خ سبز داشتم با درسنامه و جزوه معلمم پیش میرفتم ریاضی هم جامع خ سبز داشتم باز 

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔

میدونم خیلی بد موقع تاپیک زدم ولی هرکی تونست خواهش میکنم راهنماییم کنه شدیدا به رهنمایی نیاز دارم کس ...

اشکال نداره انسانی رو میتونی برسی زیاد سخت نیس فقط استرس نگیر سر اینکه عقب افتادی.  منم وسطای عید خسته شدم تو اگه میخوای بخونی باید عید رو بیشتر به جاش تلاش کنی تا از بقیه جلو بیفتی . برا جامعه و روان کارت راحته بهترین درسای کنکورن 

نهایی هم در حد کتابه شاید چند تا سوال سخت داشته باشه نهایی خیلی راحت میشه بالا ۱۸ آورد.  البته زبان انگلیسی ۴۰۳ خیلی سخت بود و هر کسی نمیتونست نمره بالا بیاره . از عمومی ها غافل نشو و از عید برای فارسی و انگلیسی و سلامت و بهداشت و دینی هم زمان بگذار تا شب امتحان نهایی به مشکل نخوری

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔

ممنون عزیزم❤شیراز هستم. من خودم بیشتر برای نهایی خوندم ولی آزمون های قلمچی رو میرفتم خودم چون تابستو ...

یه دنیا ممنونتم من ماز میرم اون هم خوبه؟ من نقاط ضعف عربی و فنون و ریاضیه بقیه خوندنیه آره میشه یه کاریش کرد معلم عربی برای تست بسته کنکوری مارکوپولو رو پیشنهاد داده بنظرت خوبه؟ تو هن بسته کنکوری داشتی؟؟

اشکال نداره انسانی رو میتونی برسی زیاد سخت نیس فقط استرس نگیر سر اینکه عقب افتادی. منم وسطای عید خس ...

مرسی بابت انگیزه درو بریام فقط سرکوفت میزنن چشم عزیزم حتما به توصیه عمل میکن ایشالا بعدا بتونم تاپیک قبولی بزنم بوس بهت🥺❤❤❤ 

یه دنیا ممنونتم من ماز میرم اون هم خوبه؟ من نقاط ضعف عربی و فنون و ریاضیه بقیه خوندنیه آره میشه یه ک ...

خواهش میکنم 💕آره ماز هم خیلی خوبه بچه هامون میرفتن. آره مارکوپولو رو شنیدم یه مشاور هامون معرفی میکرد همونا استفاده کن منم برا کنکور چند کنکور کاج گرفتم البته زیاد استفاده نکردم . یه نکته دیگه ام ، عروض سماعی کار کن اگه کلاس عروض خوب میشناسی برو که خیلی سر کنکور نجاتت میده و وقت ذخیره میکنه درصد فنونت هم میره بالاتر . 

مرسی بابت انگیزه درو بریام فقط سرکوفت میزنن چشم عزیزم حتما به توصیه عمل میکن ایشالا بعدا بتونم تاپیک ...

ایشالا موفق بشی به نتیجه عالی برسی میدونم خیلی سخته ولی عوضش سال دیگه این موقع راحتی❤

خواهش میکنم 💕آره ماز هم خیلی خوبه بچه هامون میرفتن. آره مارکوپولو رو شنیدم یه مشاور هامون معرفی میک ...

مرسی عزیزم آره از قبولی های پارسال شنیدم فنون رو سماعی بلد باشی خیلی خوبه یه مدت کلاس فنون میرفتم احتمالا برای قبل امتحان برم تقطیع خیلی خوب نیست سعی میکنم سماعی یاد بگیرم قربونت برم🥺