2777
2789

میشه کنکور انسانی رو تو سه ماهه خوند؟؟بعد یه رشته خوب مثل حقوق هم بیاری مثلا دانشگاه هرمزگان یا شیراز؟؟ترو خدا کمکم کنید اصلا انگیزه ندارم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه تلاشتو بکنی هیچی نشد ندارهجدی بهت میگم فقط کافیه با تموم وجودت بخوای

خداییش؟؟من انگیزه سابقه ندارم چون تابستون رو از دست دادم 🥲 پایم ضعیف نیست توی ۱۰ و ۱۱ ام اینقد درس میخوندم نمرم خیلی اوکی شد بخاطر اینکه تابستون رو از دست دادم به ۱۲ ام امسال خیلی اعتنا نکردم معلم تعجب میکنن از نمره هام میگن تو اصلا آدم سابق نیستم و ازت توقع بیشتز از اینارو داشتیم خیلی از دست خودم ناراحتم🥲🥲🥲

آره میشه البته باید پایه خوبی هم داشته باشی. و به شرطی که با تمرکز کامل بخونی. برا رشته ی انسانی شدنی هست 

حالا حقوق نیاری ، فوقش حسابداری رو حتما میشه بیاری 

آزمون برنامه ای ها رو هم‌شرکت کن و زیاد تست بزن از اردیبهشت هم فقط نهایی بخون. با فیلم و گوشی و مقایسه با دیگران هم حواستو پرت نکن و فقط بخون

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔

خداییش؟؟من انگیزه سابقه ندارم چون تابستون رو از دست دادم 🥲 پایم ضعیف نیست توی ۱۰ و ۱۱ ام اینقد درس ...

این سن برای همین پستی بلندی هاست

اره بخون و مرتب تست بزن دقت کن زیاد کنکورای سالای قبلو بزن و یکم به خودت سختی بده زود بیدار شو دیرتر بخواب

واقعا میوه تلاش شیرینه

بخوای صددرصد میتونی

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 
کنکوری ۴۰۳ بودم . الان نه

عزیزم تاپیک های قبلی تو دیدم تبریک میگم بابت فرهنگیان کدوم شهری؟؟؟تمرکزتان بیشتر رو نهایی بود یا کنکور برای من زمان محدود میتونم به هر دوش برسم؟؟؟ببخشد  خیلی سوال میکنم